ΑΡΗΣ

Ερνάντεθ: "Χρειαζόμαστε τη νίκη"

Ερνάντεθ: "Χρειαζόμαστε τη νίκη"
ερναντεθ

Συνέντευξη στο περιοδικό "Yellow" παραχώρησε ο Αλεχάντρο Λέμπο, εκθειάζοντας τον κόσμο του Άρη

" Γνωρίζουμε ότι δεν λειτουργούμε σωστά μέχρι τώρα κι έχουμε απογοητεύσει τους οπαδούς μας. Δεν είναι ώρα για λόγια αλλά είναι η ώρα για να αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε ομάδα. Ξέρουμε πως για να αλλάξουμε την κατάσταση θα πρέπει να αφήνουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο σε κάθε αγώνα και να δουλέψουμε ομαδικά. Συν τους άλλοις για να κερδίζεις αγώνες θα πρέπει να παίζεις και ποδόσφαιρο", παραδέχθηκε ο Ερνάντεθ.

Στη συνέχεια ο Ισπανός τεχνικός του Άρη στάθηκε στην ανάγκη της στήριξης των ποδοσφαιριστών του από τους φιλάθλους της ομάδας στο αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό επισημαίνοντας ότι: " Όσον αφορά τον αγώνα οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται και την υποστήριξη των οπαδών μας την οποία γνωρίζουμε ότι την έχουμε πάντα ακόμη και αυτήν τη στιγμή που δεν την αξίζουμε".

Αναφέρθηκε και στην εμφάνιση του Παναθηναϊκό στο παιχνίδι της Τρίτης με την Ίντερ για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League λέγοντας: " Γνωρίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μία καλή ομάδα και προέρχεται από μία καλή εμφάνιση απέναντι στην Ίντερ. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα είχε ορισμένες στιγμές καλού ποδοσφαίρου και δημιούργησε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει".

Τέλος ο Ερνάντεθ αναφέρθηκε και στην σημασία του αυριανού ντέρμπι για την ομάδα του δηλώνοντας ότι: " Παρ’ όλα αυτά εμείς χρειαζόμαστε τη νίκη και θα αγωνιστούμε μόνο με αυτόν τον σκοπό. Βρισκόμαστε στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, πάμε για την 3η κι έχουμε μπροστά μας όλο το πρωτάθλημα για να αντιδράσουμε. Και οι παίκτες κι εγώ το γνωρίζουμε αυτό και θα δουλέψουμε για να αντιστρέψουμε την μέχρι τώρα κατάσταση".

Φέιγ βολάν και ντεμπούτο Βίτολο

Κι αν η σέντρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι αύριο στις 19:00 φίλαθλοι του Άρη φρόντισαν με ανώνυμα φέιγ βολάν στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

" Για εμάς ο Άρης είναι ιδέα. Το ίδιο θα πρέπει να είναι και για εσάς. Περιμένουμε να ματώσετε μέσα στο γήπεδο για τη νίκη", ανέφεραν τα φέιγ βολάν με το μήνυμα να ήταν γραμμένο τόσο στα ελληνικά όσο και στα ισπανικά.

Όσο για το βασικό σχήμα; Ο Ερνάντεθ σύμφωνα με τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού όπως αυτές εξωτερικεύτηκαν στις τελευταίες προπονήσεις είναι ότι προτίθεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές με δεδομένη και την απουσία του τραυματία από χθες Μάριο Ρεγκέιρο. Σχετικά με τον Αλεχάντρο Λέμπο ο διεθνής Ουρουγουανός θα φανεί οριστικά την τελευταία στιγμή αν θα βρεθεί στην βασική ενδεκάδα δίπλα στον Ρονάλντο Γκιάρο.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται τελικά και πάλι ο Σηφάκης με αμυντικό κεντρικό δίδυμο επικρατέστερο αυτό των Ρονάλντο και Λέμπο έχοντας αριστερά τους τον Καράμπελα αντί του Βανγκέλι και στα δεξιά τους έναν εκ των Νέτο και Γιάχιτς. Στα χαφ θα βρεθούν ο Γκαρσία με τον Βιτόλο που θα κάνει το ντεμπούτο του με τον Χαβίτο στα δεξιά και τον Σάνσον στα αριστερά και επιθετικό δίδυμο τους Κόκε και Ντελόρτε.

Λέμπο: " Τα δύσκολα πέρασαν"

Ο Αλεχάντρο Λέμπο αποκαλύπτεται στους οπαδούς του Άρη μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Yellow», που θα κυκλοφορήσει αύριο στο "Κλεάνθης Βικελίδης" στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.

Ύστερα από μια περίοδο αποχής από την αγωνιστική δράση λόγω τραυματισμού, ο διεθνής Ουρουγουανός αμυντικός του Άρη, Αλεχάντρο Λέμπο, επιστρέφει δυνατός και όπως λέει στο «Yellow» είναι αποφασισμένος να παίξει ηγετικό ρόλο και να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του ώστε να βοηθήσει τον Άρη να εκπληρώσει τους στόχους του.

Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης δίνεται η παρακάτω μικρή γεύση της συνέντευξης του Αλεχάντρο Λέμπο:
" Είναι αλήθεια ότι ο τραυματισμός με άφησε λίγο πίσω και δεν μου επέτρεψε να αγωνιστώ σε σημαντικά παιχνίδια της ομάδας. Δεν σας κρύβω ότι στενοχωρήθηκα πολύ αφού ερχόμενος στον Άρη είχα βάλει στόχο να μην λείψω ούτε από ένα παιχνίδι. Τα δύσκολα όμως πέρασαν και μπορώ πλέον να κοιτάξω μπροστά με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Έχω φοβερή όρεξη για μπάλα και ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα, ακολουθώντας πάντα τις εντολές και τις υποδείξεις του προπονητή μου. Ελπίζω ότι δεν θα μου συμβεί ξανά κάτι δυσάρεστο στη διάρκεια της σεζόν. Δεν θα ήθελα να χάσω ούτε λεπτό συμμετοχής".

" Ένιωσα πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή"

Ο 30χρονος στόπερ προσαρμόστηκε γρήγορα στο περιβάλλον του Άρη και αισθάνεται πλέον σαν να παίζει χρόνια στην ομάδα. " Η διαδικασία προσαρμογής ήταν εύκολη αφού το κλίμα που συνάντησα είναι εξαιρετικό. Ένιωσα πολύ άνετα από την πρώτη στιγμή αφού ο κόσμος του Άρη με υποδέχτηκε με αγάπη και ενθουσιασμό. Οι φίλαθλοί μας έχουν έναν μοναδικό τρόπο να σε κάνουν να αισθάνεσαι οικεία ακόμη κι όταν είσαι καινούργιος στην ομάδα. Ιδιαίτερα θερμή ήταν πάντως και η υποδοχή από πλευράς της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και φυσικά των συμπαικτών μου. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ ζεστή και το κλίμα αυτό σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να προσπαθήσεις για το καλύτερο".

" Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες"

Ο Αλεχάντρο Λέμπο πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας. " Η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και μέσα από τη δουλειά που γίνεται καθημερινά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και αυτό είναι απόλυτα εύλογο. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα. Σε αυτή τη φάση, το ζητούμενο είναι η διαρκής βελτίωση. Χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να διορθώσουμε τα όποια λάθη και να αξιοποιήσουμε το ταλέντο της ομάδας. Είμαι βέβαιος ότι η σκληρή δουλειά θα φέρει επιτυχίες".

" Ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός"
Ο διεθνής Ουρουγουανός στόπερ θα θυμάται για πάντα την πρώτη φορά που έζησε την ατμόσφαιρα του «Κλεάνθης Βικελίδης». Όπως, λέει χαρακτηριστικά, η έδρα του Άρη θυμίζει τα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής. " Ο κόσμος του Άρη είναι εκπληκτικός. Είχα ακούσει ότι αγαπά πολύ την ομάδα και ότι είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικός αλλά αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το πάθος της κερκίδας. Τέτοιο πάθος μπορείς να συναντήσεις μόνον στην Λατινική Αμερική. Έπαιξα πολλά χρόνια στην Ισπανία και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι έδρες εκεί δεν έχουν καμία σχέση με τη δική μας. Δεν υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός, αυτή η συνεχής παρότρυνση που σε ξεσηκώνει. Αυτό που ζω στον Άρη είναι φανταστικό και η σχέση με τον κόσμο είναι κάτι που ενισχύει το συναισθηματικό δέσιμο με την ομάδα".

Η ΕΚΟ επίσημος χορηγός

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την συμφωνία με την ΕΚΟ, εταιρία πετρελαιοειδών, μέλος του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια που θα διαφημίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2008-09 και δεύτερη συνεχόμενη.

Ποια είναι η ΕΚΟ
Τα Ελληνικά Πετρέλαια είναι ένας δυναμικός Όμιλος, με στέρεες βάσεις και συνεχή κερδοφορία, πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.Η σταδιακή μετεξέλιξή του από πετρελαϊκή σε ενεργειακή δύναμη συνοδεύεται από διεθνείς δραστηριότητες, επεκτάσεις και συμμαχίες, αλλά και από ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα με επιλεγμένες κερδοφόρες επενδύσεις σε νέους τομείς.

Το εύρος των δραστηριοτήτων του περιλαμβάνει:
Διύλιση αργού πετρελαίου και διάθεση καυσίμων.
Εμπορία προϊόντων πετρελαίου συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών πωλήσεων.

Χορηγία και με "ΟΙΚΟΔΟΜΗ Α.Ε."

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την σύναψη χορηγίας με την κατασκευαστική εταιρεία "ΟΙΚΟΔΟΜΗ Α.Ε.".Η εταιρεία θα διαφημίζεται στο μανίκι της φανέλας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη και θα είναι επίσημος χορηγός για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2008-2009.

Ποια είναι η "ΟΙΚΟΔΟΜΗ Α.Ε".

Η "ΟΙΚΟΔΟΜΗ Α.Ε." είναι μια σύγχρονη, δυναμική και απολύτως αξιόπιστη κατασκευαστική εταιρεία με πληρότητα υπηρεσιών και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση κάθε έργου.

Ειδικεύεται στην κατασκευή: αστικών, εξοχικών κατοικιών και εμπορικών κέντρων καθώς επίσης και στην διαχείριση ακινήτων.

Σε εξέλιξη αυτή την χρονική περίοδο βρίσκεται η κατασκευή οικιστικών συγκροτημάτων στην περιοχή της Θέρμης, εξοχικών κατοικιών στην Ζαγορά του Πηλίου και εμπορικού κέντρου στην συμβολή της περιφερειακής με την λεωφόρο Λαγκαδά.

Προσφάτως η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή 400 κατοικιών και καταστημάτων με κλειστές θέσεις στάθμευσης στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
























































TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ