ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Έρικσεν: "Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο μου έλειψε αυτό το συναίσθημα"

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην επιστροφή του στην εθνική Δανίας στο φιλικό με την Ολλανδία
Ο Κρίστιαν Έρικσεν πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στην επιστροφή του στην εθνική Δανίας στο φιλικό με την Ολλανδία © 2022 PETER DEJONG / AP IMAGES

Ο Κρίστιαν Έρικσεν δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή στην εθνική Δανίας και μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε πόσο του έλειψε το συναίσθημα να παίζει για το εθνόσημο.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε στη δράση με την Μπρέντφορντ, το βράδυ του Σαββάτου (26/3) έπειτα από εννέα μήνες φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο.

Μάλιστα, κατάφερε να συνδυάσει την επιστροφή του στην εθνική ομάδα με γκολ, καθώς δύο λεπτά αφότου μπήκε αλλαγή στη φιλική αναμέτρηση με την Ολλανδία σκόραρε στο "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", το γήπεδο όπου άρχισε επαγγελματικά την καριέρα του τη σεζόν 2009-2010.

Πριν από 288 ημέρες, ο 30χρονος φορούσε τη φανέλα της εθνικής Δανίας, βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και έπεφτε στο έδαφος, έχοντας μόλις υποστεί καρδιακή προσβολή. Το Σάββατο όμως, όλα ήταν διαφορετικά. Ο Έρικσεν δεν έκρυψε τη χαρά του και με ανάρτηση στα social media τόνισε πόσο του είχε λείψει αυτό το συναίσθημα.

"Δεν μπορώ να πω πόσο μου έχει λείψει αυτό το συναίσθημα", έγραψε στην ανάρτησή του ο Δανός.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ