ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ

Ολλανδία - Δανία: Ο Έρικσεν φόρεσε ξανά το εθνόσημο και σκόραρε μέσα σε δύο λεπτά

Ο Κρίστιαν Έρικσεν της Δανίας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα κόντρα στην Ολλανδία στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022
Ο Κρίστιαν Έρικσεν της Δανίας σε στιγμιότυπο του φιλικού αγώνα κόντρα στην Ολλανδία στη "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", Άμστερνταμ | Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Κρίστιαν Έρικσεν φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο έπειτα από εννέα μήνες και δύο λεπτά αφότου μπήκε αλλαγή για τη Δανία, σκόραρε κόντρα στην Ολλανδία, στο γήπεδο όπου άρχισε την καριέρα του!

Πριν από 287 ημέρες, ο Κρίστιαν Έρικσεν φορούσε τη φανέλα της εθνικής Δανίας, βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο και έπεφτε στο έδαφος, έχοντας μόλις υποστεί καρδιακή προσβολή. Απόψε, όλα ήταν διαφορετικά. Ο 30χρονος μέσος πέρασε ως αλλαγή στην ανάπαυλα του φιλικού με την Ολλανδία και δύο λεπτά αργότερα σκόραρε!

Ο Έρικσεν επέστρεψε στη δράση προ εβδομάδων, με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, όμως υπήρχε ακόμα ένας ανοιχτός λογαριασμός. Επιχείρησε να βάλει το εθνόσημο στο στήθος και αρχικά τον εμπόδισε ο κορονοϊός, όμως όταν αποδείχθηκε ότι τον έχει ξεπεράσει, βρέθηκε στον πάγκο της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", του γηπέδου όπου άρχισε επαγγελματικά την καριέρα του τη σεζόν 2009-2010.

Δεν είναι τυχαίο πως όταν ετοιμαζόταν να μπει στον αγώνα, όλο το γήπεδο σηκώθηκε και τον χειροκρότησε, μαζί και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς φαν Χάαλ. Βέβαια, δύο λεπτά αργότερα στενοχώρησε τους Ολλανδούς, αφού με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε γκολ και μείωσε σε 3-2 για τη Δανία.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ ΕΘΝΙΚΗ ΔΑΝΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ