ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ερέρα: "Στο γήπεδο υπήρχε μόνο το Μεξικό"

NATAL, BRAZIL - JUNE 13:  Miguel Herrera of Mexico reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Mexico and Cameroon at Estadio das Dunas on June 13, 2014 in Natal, Brazil.  (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images)
NATAL, BRAZIL - JUNE 13: Miguel Herrera of Mexico reacts during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group A match between Mexico and Cameroon at Estadio das Dunas on June 13, 2014 in Natal, Brazil. (Photo by Shaun Botterill - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Ο Μιγκέλ Ερέρα, δεν έκρυψε την δυσφορία του για τα δύο ακυρωθέντα γκολ του Μεξικού από τον διαιτητή της αναμέτρησης με το Καμερούν, στάθηκε όμως στην σημασία της νίκης με 1-0.

Το Μεξικό νίκησε με 1-0 το Καμερούν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός του πρώτου, αν και αναφέρθηκε στα εγκληματικά διαιτητικά λάθη του Κολομβιανού επόπτη της αναμέτρησης υπερθεμάτισε την σπουδαιότητα των τριών βαθμών για το ηθικό της ομάδας.

"Είμαστε περισσότερο αισιόδοξοι από ποτέ. Η ομάδα έπαιξε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη. Εκμεταλλευτήκαμε την αποδιοργάνωση των Καμερουνέζων. Πάντως εγώ ποτέ δεν μίλησα άσχημα για το Καμερούν αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω.

Σήμερα όμως, υπήρχε μόνο μία ομάδα στο γήπεδο και η κατοχή ήταν 70%-30% υπέρ μας. Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε εξαιρετικά. Η αλήθεια είναι επίσης ότι η διαιτησία μας ακύρωσε δύο γκολ καθαρά αλλά φτάσαμε στους τρεις βαθμούς και πάμε στο επόμενο παιχνίδι με το ηθικό στα ύψη", δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Μεξικού, Μιγκέλ Ερέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ