ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie: Ο Σιόβας έδωσε νίκη σωτηρίας στη Φορτούνα, διπλό παρά το αυτογκόλ του Λάμπρου η Τσβόλε

Eredivisie: Ο Σιόβας έδωσε νίκη σωτηρίας στη Φορτούνα, διπλό παρά το αυτογκόλ του Λάμπρου η Τσβόλε
TWITTER

Ο Δημήτρης Σιόβας σκόραρε μόλις στο δεύτερο παιχνίδι του με τη Φορτούνα Σίταρντ και της έδωσε βαθμολογική ανάσα στη μάχη για τη σωτηρία. Νίκη και για την ουραγό Τσβόλε, με άτυχο τον Κώστα Λάμπρου.

Ο Δημήτρης Σιόβας έγινε ήρωας της Φορτούνα Σιτάρντ μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του, αφού με το γκολ που σημείωσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Χρόνινχεν έδωσε τη νίκη 1-0 για την 22η αγωνιστική και την απομάκρυνε από τις θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό από την Eredivisie.

Ο Έλληνας στόπερ έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από αναμπουμπούλα στην περιοχή σε εκτέλεση κόρνερ και από κοντά σκόραρε στο 82ο λεπτό, μη αφήνοντας περιθώρια στους γηπεδούχους να αντιδράσουν. Για τους νικητές αγωνίστηκε για 90 λεπτά και ο Ανδρέας Σάμαρης.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πήρε ακόμα μια ομάδα που απειλείται με υποβιβασμό, η ουραγός Τσβόλε. Το χορταστικό 4-3 απέναντι στην Καμπούρ ήρθε με πρωταγωνιστή τον Νταϊσόν Ρεντάν που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ και με άτυχο τον Κώστα Λάμπρου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν κατάφερε να αποκρούσει σουτ του Τζέιμι Γιάκομπς, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα. Τέλος καλό, όλα καλά όμως για έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της Τσβόλε.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ