CHAMPIONS LEAGUE

Έρχονται οι Άγγλοι

Η Μάντσεστερ χρειαζόταν ένα, αλλά έβαλε εφτά στη Ρόμα! Ο αγγλικός θρίαμβος ολοκληρώθηκε με το 2-1 της Τσέλσι στο 90'

"Καταιγιστική" η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προηγήθηκε με 3-0 στο 19' και 6-0 στην αρχή της επανάληψης, για να σφραγίσει πανηγυρικά το εισιτήριο για τους "4" του Champions League.
Πιο... αγχώδης η πρόκριση των παικτών του Ζοζέ Μουρίνιο, που έκαναν την ανατροπή. Από το 1-0 του ημιχρόνου, στο 2-1 με τον Σεφτσένκο να ισοφαρίζει. Η Τσέλσι θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Λίβερπουλ-Αϊντχόφεν (σ.σ οι Άγγλοι έχουν σαφές προβάδισμα μετά το 0-3 στην Ολλανδία), ενώ οι "Μπέμπηδες" θα αναμετρηθούν με την ομάδα που θα προκριθεί από το ματς Μπάγερν-Μίλαν (2-2 το πρώτο ματς).

Το πρόγραμμα της Τετάρτης

Mπάγερν-Μίλαν

Όσο και να προσπάθησαν οι Μιλανέζοι να πάρουν τη νίκη οι Βαυαροί με το Φαν Μπούιτεν για οδηγό κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη ισοπαλία στο Σαν Σίρο με 2-2. Μια ισοπαλία που τους δίνει ισχνό προβάδισμα όσον αφορά τη πρόκριση στο παιχνίδι της Τετάρτης. Στα θετικά για τη Μπάγερν η επιστροφή των Φαν Μπόμελ και Καν (οι οποίοι εξέτισαν τη ποινή που τους επέβαλε η ΟΥΕΦΑ για ανάρμοστη συμπεριφορά). Ο Ότμαρ Χίτσφελντ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ντεμικέλις και (πιθανότατα) Σβαϊνστάιγκερ οι οποίοι είναι τραυματίες.

Στην αντίπερα όχθη ο Πάολο Μαλντίνι δεν έδειξε να αγχώνεται όταν του ανέφεραν ότι ίσως να είναι το τελευταίο του παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λίγκ μιας και όπως είπε “έχω δώσει για πάνω από 20 χρόνια τα πάντα και ένας αποκλεισμός δεν είναι καταστροφή”.


Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε αισιόδοξος κατ' αρχήν για τη κατάσταση του Πίπο Ινζάκι και τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη Μπάγερν. Εν συνεχεία για τη ελπίδα του ότι η Μίλαν θα ανατρέψει την εις βάρος της παράδοση ενάντια στους Γερμανούς.

Λίβερπουλ- Αϊντχόβεν

Αν υπάρχει μια ομάδα στο Τσάμπιονς Λίγκ που ξέρει από μεγάλες ανατροπές δεν είναι άλλη από τη Λίβερπουλ.Παρόλα αυτά όπως είναι λογικό ούτε οι ίδιοι οι παίκτες της Αϊντχόβεν μετά το βαρύ 0-3 στο γήπεδο τους έχουν ελάχιστες αν όχι μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης.

Ο Ρόναλντ Κούμαν θέλησε να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες του και τους άφησε εκτός αποστολής.Οι Ολλανδοί έχουν καταρρεύσει το τελευταίο καιρό πράγμα που φαίνεται από το ότι έχουν να πάρουν νίκη εδώ και 5 παιχνίδια.

Από την άλλη η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μπορεί να έχει εξασφαλίσει σε ένα μεγάλο βαθμό τη πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν τους αφήνει αδιάφορους μιας και η ίδια ομάδα έχει καταφέρει σε πολύ λιγότερο να ανατρέψει το ίδιο σκορ σε ένα μόλις ημίχρονο (τελικός Τσάμπιονς Λίγκ 2005). Άλλωστε ο Ισπανός προπονητής τόνισε την ανάγκη για διάκριση της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λίγκ μιας και ο στόχος πρωτάθλημα έχει χαθεί για τους Ρέντς. Από το παιχνίδι στο Άνφιλντ θα ναι απόντες μόνο οι Κούιτ και Αουρέλιο.

















TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ