ΠΑΟΚ

Έρχεται ο Μάρτενς!

Έρχεται ο Μάρτενς!

Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Άλκμααρ και ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έρχεται άμεσα στην Τούμπα.

Ο Χουμπ Στέφενς, την Κυριακή, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, τόνισε πώς θα ήθελε να έχει έρθει… χθες ο Μάαρτεν Μάρτενς. Και η διοίκηση του ΠΑΟΚκινήθηκε άμεσα για να ικανοποιήσει την επιθυμία του Ολλανδού τεχνικού.

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες του Sport24 και επιβεβαίωση από τον γενικό διευθυντή της ΑΖ, Ερνεστ Στιούαρτ, κατατέθηκε νέα βελτιωμένη προσφορά στην ολλανδική ομάδα (αρχικά ο ΠΑΟΚ πρόσφερε 100 με 150 χιλιάδες ευρώ και οι Ολλανδοί ζητούσαν μισό εκ. ευρώ για να πουν το «ναι»), η οποία σε συνδυασμό με την αμετακίνητη στάση του παίκτη που ήθελε να έρθει από τώρα στην Τούμπα, οδήγησε την διοίκηση της Αλκμααρ να ανάψει το «πράσινο φως» για να ενταχθεί άμεσα στον ΠΑΟΚ ο 29χρονος Βέλγος.

Σημειώνεται, ακόμη, πώς ο Ντικ Άντοβοκατ, κατά την επιστροφή της αποστολής της Αλκμαάρ από την Ολλανδία το Σάββατο τόνισε πώς ίσως είναι καλύτερα και για το σύλλογο και για τον παίκτη να λυθεί άμεσα η συνεργασία τους.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πώς ο παίκτης και ο ΠΑΟΚ έχουν συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2016 με ετήσιες απολαβές περίπου 700.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ