ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Έρχεται ο Μαουρίτσιο

Έρχεται ο Μαουρίτσιο
Mαουρίτσιο

Την άφιξη του μέχρι πρότινος αμυντικού της Αμαδόρα, Μαουρίτσιο Φερνάντες αναμένουν πλέον στον Εργοτέλη μετά τη οριστικοποίηση της απόκτησης των Ρομάνο και Ορφανού

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Κρητικούς, αποτελώντας τη λύση που έψαχναν για την ενίσχυση στα "μετόπισθεν" και λίγες ώρες πριν την άφιξη του στο Ηράκλειο, έκανε λόγο για μία καλή ευκαιρία.
Παράλληλα όμως τόνισε ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Πορτογαλία για να ολοκληρώσει την καριέρα του. Ο Μαουρίτσιο Φερνάντες έχει συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο με τον Εργοτέλη.

Oρφανός:"Νέα σελίδα"

Για νέα σελίδα στην καριέρα του έκανε λόγο ο Δημήτρης Ορφανός με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Athletic Radio 104,2", λέγοντας:" Μου έδειξαν το ενδιαφέρον τους για τον Εργοτέλη για να βοηθήσω την ομάδα.

Είχα ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο και η παρουσία του προπονητή. Η μεταγραφή μου στον Εργοτέλη ήταν η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω", ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:" Κοινή επιθυμία μας ήταν να υπογράψω για περισσότερα χρόνια. Όμως προέκυψε μια οικονομική διαφορά και συμφωνήσαμε για έναν χρόνο. Στο πρωτάθλημα που ξεκινάει θέλω να δείξω την αξία μου και μετά να μιλήσουμε για την προοπτική ανανέωσης. "

Παράλληλα όμως μίλησε με πικρία για την μεταχείριση του από τον Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ ." Αν και πήγα με φιλοδοξίες στην ομάδα για να την βοηθήσω αυτό δεν έγινε για λόγους που δεν γνωρίζω. Τι να πω; Ότι σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης έπαιξα για πρώτη φορά στην καριέρα μου στόπερ. Όμως η ζωή συνεχίζεται και μπορεί να υπάρχει μια πικρία αλλά τίποτα παραπάνω. "








TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ