ΠΑΟΚ

Έρχεται και μιλάει με Ζαγοράκη ο Μπόλονι

Standard Liege's Romanian manager Laszlo Boloni answers to journalists' questions during a a Press Conference, on November 23, 2009 on the eve of their UEFA Champions League Group H football match against Arsenal at the Emirates stadium, in London, England.     AFP PHOTO/ IAN KINGTON
Standard Liege's Romanian manager Laszlo Boloni answers to journalists' questions during a a Press Conference, on November 23, 2009 on the eve of their UEFA Champions League Group H football match against Arsenal at the Emirates stadium, in London, England. AFP PHOTO/ IAN KINGTON AFP

Δεν θα αργήσει η ώρα της οριστικής συμφωνίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Μπόλονι, αφού από τον "Δικέφαλο του Βορρά" υποστηρίζουν πως ο Λάζλο Μπόλονι εκτός απροόπτου θα έρθει στην Ελλάδα την Τετάρτη.

Ολοένα και πιο κοντά στον ΠΑΟΚ έρχεται ο Λάζλο Μπόλονι, αφού το απόγευμα της Δευτέρας (06/06), ο υποψήφιος για την τεχνική ηγεσία του "Δικέφαλου του Βορρά" σε ό,τι αφορά το θέμα της επικείμενης συμφωνίας μοιάζει να βρίσκεται μια ανάσα από την προσέλευσή του στην Ελλάδα.

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης είχε επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Ρουμάνου κόουτς, ο οποίος κατοικοεδρεύει στη Γαλλία, και συνεννοηθήκανε για την έλευση του προπονητή στη Θεσσαλονίκη κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη Τετάρτη (8/6).

Στη διάρκεια της Τρίτης (7/6) αναμένεται ο τεχνικός διευθυντής του "Δικέφαλου" να έχει απευθείας επαφή με τον Μπόλονι, ώστε να οριστικοποιηθούν τα διαδικαστικά για το ταξίδι, όπως και η ακριβής μέρα και ώρα άφιξης στην Ελλάδα.

Μαζί με τον Ρουμάνο τεχνικό αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Πορτογάλος συνεργάτης του, Χοακίμ Πρέτο, ώστε να συζητήσουν από κοινού με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Από τη συζήτηση αυτή θα κριθεί οριστικά, αν ο Μπόλονι πάρει στα χέρια του την μπαγκέτα και αναλάβει την ευθύνη της τεχνικής καθοδήγησης του "Δικέφαλου".

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το βέβαιο είναι ότι θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση, οπότε οι "ασπρόμαυροι" θα γνωρίζουν αν την επόμενη σεζόν θα πορεύονται με τον συγκεκριμένο τεχνικό ή αν πρέπει να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ