ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ήρθε για να υπογράψει ο Ζαρντίμ!

Ήρθε για να υπογράψει ο Ζαρντίμ!

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του Μοχάμεντ Αφζάλ προκειμένου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά με τους "ερυθρόλευκους".

Ο γεννημένος στην Βαρκελώνη της Βενεζουέλας, πρώην τεχνικός της Μπράγκα επιθυμεί διακαώς ν' αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr την περασμένη εβδομάδα ανέλυσε το πλάνο του για τους πρωταθλητές Ελλάδας στη συνάντηση που είχε επί πορτογαλικού εδάφους με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς αλλά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πείσθηκαν από τα λεγόμενα του 37χρονου προπονητή, ο οποίος φαίνεται πως πληρεί τα κριτήρια που έχουν θέσει οι Πειραιώτες.

Πρόκειται για εργατικό προπονητή, ιδιαίτερα φιλόδοξο που κατάφερε μέσα σε μία σεζόν να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους "Arsenalistas" της Μπράγκα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε πως σχεδόν όλοι οι παίκτες του πορτογαλικού συλλόγου εξυμνούν τον Λεονάρντο Ζαρντίν.

Οι επαφές του Ζαρντίμ με τον Ολυμπιακό, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στη λήξη της συνεργασίας του με την Μπράγκα παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια.

Ο πρώην προπονητής της Μπέιρα Μαρ, είναι χαρακτηριστικό πως ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία μόλις 27 ετών έχοντας πραγματοποιήσει μέσα σε μία δεκαετία τεράστια βήματα προόδου.

Η επιθυμία του να εργαστεί για πρώτη φορά σε σύλλογο του εξωτερικό, το επιθετικό στιλ στις ομάδες που εργάζεται, αλλά και η ηλικία του δίνουν επιπλέον πόντους έναντι του Άβραμ Γκραντ με τον οποίο συναντήθηκε τις προηγούμενες μέρες ο "ισχυρός άνδρας" του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από το τελικό ραντεβού με τον Ζαρντίμ θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, με τους "ερυθρόλευκους" να ελπίζουν πως δεν θα ανακύψουν ανεπιθύμητα εμπόδια όπως συνέβη στην περίπτωση του Ντομίνγκος Πασιένσια.

Οι Πορτογάλοι, υποστηρίζουν πως έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο σημειώνοντας πως μέχρι αύριο θα έχει επισημοποιηθεί η συνεργασία με την ελληνική ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ