ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Equipe: "Βαλμπουενά και Εμβιλά έλαμψαν με τον Ολυμπιακό στη νίκη επί της Αϊντχόφεν"

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦΗ σε ματς των δύο ομάδων στο "Καραϊσκάκης" για την Super League Interwetten
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στον ΟΦΗ σε ματς των δύο ομάδων στο "Καραϊσκάκης" για την Super League Interwetten EUROKINISSI SPORTS

Ξεχωριστή αναφορά στους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιαν Εμβιλα κάνει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Equipe', υποστηρίζοντας πως οι δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές ήταν καθοριστικοί με την απόδοσή τους στη νίκη του Ολυμπιακου επί της Αϊντχόφεν.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με σκορ 4-2 της Αϊντχόφεν το βράδυ της Πέμπτης στο "Γεώργιος Καραϊσκακης" κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους "16" του Europa League και δύο από τους παίκτες που πρωταγωνίστηκαν στο ματς πιάνοντας υψηλό επίπεδο απόδοσης ήταν ο Γιαν Εμβιλά και Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο πρώτος έκανε αγώνα δρόμου ξεπερνώντας πρόβλημα τραυματισμού για να βρεθεί στην 11άδα και επισφράγισε την κυριαρχική του παρουσία στο χώρο του κέντρου με ένα γκολ ενώ ο δεύτερος έδωσε την ασίστ στον Μπουχαλάκη στη φάση του πρώτου γκολ και πραγματοποίησε συνολικά πολύ καλή εμφάνιση.

Όπως ήταν λογικό, τα πεπραγμένα τους στο χορτάρι δεν έμειναν απαρατήρητητα, με την μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα στην Γαλλία "Equipe", να πλέκει το εγκώμιό τους μέσω αναφοράς στο ματς του Φαλήρου.

"Οι Ματιέ Βαλμπουενά και Γιαν Εμβιλά βγήκαν μπροστά για τον Ολυμπιακό στο 4-2 επί της Αϊντχόφεν για τους "32" του Europa League. Εάν ο Ολυμπιακός προκριθεί στην επόμενη φάση των νοκ-άουτ θα το χρωστάει εν μέρει στους Γάλλους του.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με μια εκπληκτική σέντρα σέρβιρε το πρώτο γκολ, που πέτυχε ο Μπουχαλάκης με κεφαλιά στο 9ο λεπτό, ενώ ο Γιαν Ζεράρ Εμβιλά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του με μια ένα φοβερό χτύπημα έξω από την περιοχή στο 37ο λεπτό.

Ένας ακόμα πρώην παίκτης της Ligue 1 που σκόραρε στο ματς ήταν ο Ελ Αραμπί που έδωσε ξανά προβάδισμα στην ελληνική ομάδα, στο 45+1' με σκορ 3-2, λίγο πριν πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ