ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Σισέ αποθέωσε μέσω Instagram τους Πειραιώτες για τη νίκη επί της Αϊντχόφεν

Ο Παπ Σισέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Παπ Σισέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε ντέρμπι της Super League κόντρα στην ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Αϊντχόφεν και τα τέσσερα γκολ των Πειραιωτών ενθουσίασαν τον Παπ Σισέ, με τον δανεικό στην Σεντ Ετιέν στόπερ να αφιερώνει εγκωμιαστικό σχόλιο για τους ερυθρόλευκους στο φινάλε του ματς (VIDEO).

Εδώ και λίγο καιρό βρίσκεται στην Γαλλία και αγωνίζεται στην Σεντ Ετιέν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό μέχρι το φινάλε της σεζόν, ωστόσο ο Παπ Αμπού Σισέ όχι μόνο δεν ξεχνάει τους Πειραιώτες αλλά παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον την πορεία τους.

Όπως ακριβώς έκανε και το βράδυ της Πέμπτης (18/2), με τον 25χρονο Σενεγαλέζο στόπερ να βλέπει το ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν για τη φάση των "32" του Europa League από την τηλεόραση και να μη χάνει την ευκαιρία να αποθεώσει τους Πειραιώτες.

"Πάμε" ήταν η ελληνική ατάκα του στο video που ανέβασε μέσω Instastory μετά το γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη στο 9ο λεπτό που έβαλε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ απέναντι στους Ολλανδούς, με τον Σισέ να "χτυπάει" και στο φινάλε, ανεβάζοντας πανηγυρική φωτογραφία με το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και το εξής σχόλιο: "Ολέ ολέ, τέλεια ομάδα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Thanassis Stavrakis/Associated Press

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ