ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

Equipe: "Ο Νεϊμάρ υπογράφει το Σάββατο νέο συμβόλαιο με την Παρί ως το 2026"

PSG's Neymar celebrates after scoring his side's first goal during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 1, 2021. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring his side's first goal during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Lens at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Saturday, May 1, 2021. (AP Photo/Thibault Camus) @ 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Στην αποκάλυψη πως ο Νεϊμάρ θα βάλει το Σάββατο (8/5) την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν που θα τον κρατήσει στην Πόλη του Φωτός μέχρι το 2026, προχώρησε η "Equipe".

Η Μπαρτσελονα τον τελευταίο χρόνο και ο πρόεδρός της Τζοάν Λαπόρτα ειδικότερα τους τελευταίους μήνες, προσπάθησαν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με την επιστροφή του Νεϊμάρ στην Βαρκελώνη, όμως στο φινάλε εκείνη που είναι έτοιμη να χαμογελάσει διάπλατα είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έδωσε μάχη για να κάνει τον 29χρονο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να αλλάξει γνώμη και να μείνει μαζί της και μετά τη λήξη του συμβολαίου του (2022) και τελικά το πέτυχε, με την "Equipe" να δίνει στη δημοσιότητα τη σπουδαία είδηση λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκάλυψη της έγκυρης γαλλικής εφημερίδας, ο Νεϊμάρ θα βάλει μέσα στο Σάββατο (8/5) την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παρί, επεκτείνοντας τη συμφωνία του με τους πρωταθλητές Γαλλίας για άλλα τέσσερα χρόνια, που θα τον κρατήσει στο "Παρκ Ντε Πρενς" μέχρι το 2026.

Βάσει μάλιστα του ρεπορτάζ του Ιταλού δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το συγκεκριμένο deal θα επιτρέψει στον Βραζιλιάνο να αυξάνει κατά 30 εκατομμυρία ευρώ ετησίως τον τραπεζικό λογαριασμό του.

Υπενθυμίζεται πως η Παρί έκανε δικό της τον "Νέι" το καλοκαίρι του 2017 δαπανώντας το στρατοσφαιρικό ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ και πληρώνοντας τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα, με τον Βραζιλιάνο διεθνή μεσοεπιθετικό να μετράει έκτοτε 85 γκολ σε 112 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του Παρισιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Thibault Camus/Associated Press

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ