ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Αν ο Νεϊμάρ είχε μείνει στην Μπαρτσελόνα, θα είχε κατακτήσει δύο-τρία Champions League"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Τότεναμ για το Carabao Cup
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Τότεναμ για το Carabao Cup AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί Ζεν Ζερμέν, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ, τονίζοντας ότι αν ο πρώτος είχε μείνει στην Μπαρτσελόνα, τότε αυτή θα είχε κατακτήσει άλλα δύο-τρία Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Παριζιάνους, ιδιαίτερα για τους Κίλιαν Εμπαπέ και Νεϊμάρ.

Παράλληλα, για τον Βραζιλιάνο σούπερ-σταρ τόνισε ότι αν είχε παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, οι "μπαλουγκράνα" θα είχαν κατακτήσει άλλα δύο - τρία Champions League, καθώς μαζί με τους Μέσι και Σουάρες, είχαν φτιάξει ένα φονικό τρίδυμο.

Ο Καταλανός τεχνικός στη συνέντευξη τύπου ανέφερε μεταξύ άλλων: Για το πως θα σταματήσει τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ "Προσπάθησα να κοιμηθώ καλά και το έκανα όταν σταμάτησα να σκέφτομαι αυτό. Είναι φανταστικοί παίκτες, υψηλής ποιότητας. Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε, προπονούμαστε σαν ομάδα, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρουμε γκολ".

Για τον Νεϊμάρ και την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα: "Είμαι σίγουρος ότι αν είχε μείνει περισσότερο, θα είχε κατακτήσει δύο ή τρία ακόμη Champions League. Εκείνη η τριπλέτα (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) ήταν ασταμάτητη, η κορυφαία τριπλέτα που έχω δει ποτέ. Μετά αποφάσισε να πάει στο Παρίσι, που δεν ήταν κακή επιλογή".

Photo Credits: © 2021 Alastair Grant / Associated Press

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ