ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

RAC1: "Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα ο Νεϊμάρ, πρώτο 'όχι' από Παρί Σεν Ζερμέν"

Ο Νεϊμάρ ήταν συγκλονιστικός απέναντι στην Παρί
Ο Νεϊμάρ ήταν συγκλονιστικός απέναντι στην Παρί PHOTO CREDITS: © 2021 FRANCOIS MORI/ASSOCIATED PRESS

Το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει αβέβαιο, με τα καταλανικά μέσα να επιμένουν ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είναι πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Το μέλλον του Νεϊμάρ είναι αβέβαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς τα καταλανικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων το "RAC1", επιμένουν ότι ο 29χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ επιθυμεί να γυρίσει στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα έχει υπάρξει ήδη μια πρώτη επαφή μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Καταλανούς να εισπράττουν αρνητική απάντηση σε πρόταση 130 εκατομμυρίων ευρώ συν τρεις ποδοσφαιριστές, ως έμψυχα ανταλλάγματα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Παριζιάνοι έχουν καταθέσει την πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου εδώ και καιρό, θέλοντας να τον προσφέρουν σαν "δώρο" στον Μαουρίσιο Ποτσετίνο, ωστόσο ακόμα η υπόθεση δεν έχει προχωρήσει παρόλο που οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην επίτευξη της συμφωνίας, με αποτέλεσμα να φουντώνουν τέτοιου είδους σενάρια.

Φέτος ο Νεϊμάρ έχει αγωνιστεί 25 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 14 γκολ και 5 ασίστ. Η Παρί είχε αποκτήσει τον "Νέι" από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017 έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ.

Photo Credits: © 2021 Francois Mori/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ