ΠΑΟΚ

"Έπρεπε να ξεχάσουμε Σάλκε και Παναιτωλικό"

"Έπρεπε να ξεχάσουμε Σάλκε και Παναιτωλικό"
INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Κϊτσιου μίλησε για τη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου και την παρθενική νίκη του.

Στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι μετά τη λήξη του αγώνα, τόνισε τα εξής:

"Ήρθαμε μετά από δύο κακά αποτελέσματα με τη Σάλκε και με τον Παναιτωλικό, έπρεπε να τα ξεχάσουμε, έπρεπε να κάνουμε σήμερα τη νίκη πάση θυσία για να μη μείνουμε πίσω από τόσο νωρίς, τα καταφέραμε και είναι σημαντικό".

Για τα διαφορετικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ στα δύο ημίχρονα: "Δεν μπορούμε να αναλύσουμε τώρα εδώ πέρα τι έφταιξε και τι δεν έφταιξε στο πρώτο ημίχρονο, το σημαντικό είναι ότι βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο καλύτερα απ' ότι στο πρώτο, πιο συγκεντρωμένα, καταφέραμε βάλαμε τα γκολ και πήραμε αυτή τη νίκη".

Για την πρόοδο από παιχνίδι σε παιχνίδι: "Σίγουρα θα υπάρχει η πρόοδος αυτή που θέλουμε και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα και στη συνέχεια".

Για το γκολ που πέτυχε: "Εντάξει, είναι πολύ σημαντικό γιατί είναι το πρώτο μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά σιγά-σιγά πιστεύω θα έχω κι άλλη πρόοδο και θα τα κάνω ακόμη καλύτερα απ' ότι πήγαινα μέχρι τώρα".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Εντάξει, σίγουρα θα μας βοηθήσει, θα' χουμε την ξεκούραση, είχαμε πολλά παιχνίδια τον τελευταίο καιρό, αλλά θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να μην επαναπαυτούμε".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ