ΠΑΟΚ

Το δικαιούταν και το πανηγύρισε

Το δικαιούταν και το πανηγύρισε
Στέλιος Κίτσιου WWW.MOTIONTEAM.GR

Ο Στέλιος Κίτσιου έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα με το γκολ που σημείωσε στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο (VIDEO)

Μία ακόμα καλή απόδοση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Στέλιος Κίτσιου. Ο νεαρός παίκτης ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, ενώ στα προηγούμενα ματς είχε βοηθήσει αρκετά και το επιθετικό παιχνίδι του "Δικεφάλου", όπως με την ασίστ στον Κλάους, στο ματς με τη Σάλκε.

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έδειχνε ότι θέλει να πετύχει και κάποιο γκολ, δεν του έκανε το χατίρι η μπάλα την πρώτη φορά που το δοκίμασε, με το σουτ που επιχείρησε να φεύγει άουτ, αλλά τη δεύτερη όταν δέχθηκε την όμορφη πάσα από τον Στοχ, δεν την άφησε να πάει χαμένη.

Πέτυχε ένα ωραίο γκολ, όταν κοντρόλαρε την μπάλα, γύρισε το σώμα του σαν σέντερ φορ, και την έστειλε να αναπαυτεί στα δίχτυα της εστίας του Πανιωνίου.Ο νεαρός παίκτης πανηγύρισε έντονα το γκολ, καθώς φάνηκε ότι το ήθελε πάρα πολύ.

Μάλιστα, έτρεξε μπροστά στη Θύρα 4 και το γιόρτασε με τους συμπαίκτες του που έσπευσαν να τον συγχαρούν, αλλά και με τους θερμόαιμους οπαδούς του "Δικεφάλου".

Δείτε VIDEO από τον πανηγυρισμό του Κίτσιου μετά την επίτευξη του γκολ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ