ΓΑΛΛΙΑ

Επόμενος στόχος ο Ιβάνοβιτς για Μονακό

Chelsea's Serbian defender Branislav Ivanovic celebrates scoring his team's fourth goal during the UEFA Champions League, Group E, football match between Chelsea and KRC Genk at Stamford Bridge in London on October 19, 2011.  AFP PHOTO / GLYN KIRK (Photo credit should read GLYN KIRK/AFP/Getty Images)
Chelsea's Serbian defender Branislav Ivanovic celebrates scoring his team's fourth goal during the UEFA Champions League, Group E, football match between Chelsea and KRC Genk at Stamford Bridge in London on October 19, 2011. AFP PHOTO / GLYN KIRK (Photo credit should read GLYN KIRK/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Μεταγραφικός αναβρασμός επικρατεί στη Μονακό, μιας και ο ιδιοκτήτης της, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έχει βάλει σκοπό να την κάνει υπερδύναμη. Μετά τους Ροντρίγκες,Μοουτίνιο και Φαλκάο, επόμενος στη λίστα είναι ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι.

Ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς είναι ο επόμενος στόχος της Μονακό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία. Οι Μονεγάσκοι, μετά την ενίσχυση σε μεσαία γραμμή (Ροντρίγκες, Μοουτίνιο) και επίθεση (Φαλκάο), θέλουν να αγοράσουν έναν αμυντικό παγκόσμιας κλάσης, ώστε να ενισχυθεί και η οπισθογραμμή τους.

Ο 29χρονος Ιβάνοβιτς, αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή της Μονακό, Κλαούντιο Ρανιέρι, για την άμυνα της ομάδας του.

Μετά τους Ροντρίγκες,Μοουτίνιο και Φαλκάο, επόμενος στη λίστα είναι ο Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς της Τσέλσι.

Η Μονακό, πλέον φέρεται έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση ύψους 30.000.000 ευρώ για τον αμυντικό των Λονδρέζων, ωστόσο τον Σέρβο φαίνεται πως θέλει πολύ να τον έχει στην ομάδα, ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος -εκτός απροόπτου- θα είναι ο νέος προπονητής των "μπλε".

Ο Μουρίνιο άλλωστε είχε προσπαθήσει να φέρει τον Ιβάνοβιτς στην Ρεάλ το περασμένο καλοκαίρι, με την Τσέλσι να ανεβάζει το ποσό εκκίνησης που είχε θέσει για τον παίκτη.

Όπως φαίνεται ο Πορτογάλος τεχνικός, είναι πιο εύκολο να "θυσιάσει" έναν άλλο αμυντικό, τον Νταβίντ Λούις, που τον θέλουν κι αυτόν αρκετές ομάδες, παρά τον Ιβάνοβιτς.

Η Μονακό, επίσης, έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον παίκτη της Νιούκαστλ, Χατέμ Μπεν Αρφά.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ