ΓΑΛΛΙΑ

Υπογράφει με Μονακό ο Φαλκάο

Υπογράφει με Μονακό ο Φαλκάο

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με την Μονακό, ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στο Πριγκιπάτο, περνώντας από ιατρικές εξετάσεις.

Εδώ και μέρες είχε γίνει γνωστό πως η Μονακό, ήταν κοντά στον Ρανταμέλ Φαλκάο και πλέον η συμφωνία ομάδας-παίκτης, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, ο Κολομβιανός επιθετικός, θα περάσει εντός της ημέρας από ιατρικές εξετάσεις και μετά θα υπογράψει το νέο του πενταετές συμβόλαιό με την Μονακό.

Ο Φαλκάο, βρίσκεται άλλωστε ήδη από το σαββατοκύριακο στο Μονακό, παρακολουθώντας το Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1. Το συνολικό "deal" μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό για τον παίκτη, θα φτάσει τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

"Χρυσό" θα τον κάνει η Μονακό, αφού θα παίρνει 12.000.000 ευρώ το χρόνο, ποσό "μαμούθ", το οποίο ωστόσο έκανε τον παίκτη να πειστεί και να πάει στο Πριγκιπάτο, αν και δεν θα πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Με την φανέλα της Ατλέτικο, ο Φαλκάο, έχει σκοράρει 52 φορές σε 66 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μονακό έχει ήδη κλείσει από την Πόρτο του Χάμες Ροντρίγκες και Ζοάο Μοουτίνιο από την Πόρτο, για 60 εκατομμύρια ευρώ. Και η μεταγραφική περίοδος δεν έχει καλά καλά αρχίσει...

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ