ΕΠΟ

ΕΠΟ: Τιμωρήθηκαν με πρόστιμα ΠΑΕ Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης

ΕΠΟ: Τιμωρήθηκαν με πρόστιμα ΠΑΕ Ολυμπιακός και Βαγγέλης Μαρινάκης
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ μοίρασε πρόστιμα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και τους Βαγγέλη Μαρινάκη. Αντίθετα απαλλάχθηκαν οι Γιάννης Βρέντζος, Θεόδωρος Καρυπίδης, Αλέξης Κούγιας, Ιωνικός και Βόλος.

Με πρόστιμα τιμωρήθηκαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο για δύο περιπτώσεις "δυσφήμησης ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση", ενώ για τον ίδιο λόγο τιμωρήθηκε και ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών μέσω δήλωσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειθαρχικής επιτροπής ΕΠΟ: "Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 20.000 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις στις 06.11.2022).
Απαλλάσσει τον Γιάννη Βρέντζο, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με δηλώσεις στις 06.11.2022).

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 15.100 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 05.12.2022).

-Επιβάλλει σε βάρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, χρηματική ποινή ύψους 15.001 ευρώ (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 19.12.2022).

-Απαλλάσσει, κατά πλειοψηφία, την ΠΑΕ Ολυμπιακός από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 11.09.2022).

-Απαλλάσσει τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αξιωματούχο της ΠΑΕ Άρης, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την 01.01.2023).

-Απαλλάσσει τον Αλέξιο Κούγια, ως αξιωματούχο της ΠΑΕ ΑΕΛ, από το αποδιδόμενο σε αυτόν πειθαρχικό παράπτωμα (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 19.04.2022).

-Απαλλάσσει, κατά πλειοψηφία, την ΠΑΕ Βόλος από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανακοίνωση στις 06.02.2023).

-Απαλλάσσει την ΠΑΕ Ιωνικός από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική κατηγορία (δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων με ανάρτηση στα social media στις 08.01.2023).

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Απόλλων Παραλιμνίου», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ.
Επιβάλλει σε βάρος του Νικολάου Καραμπετάκη, προπονητή του εγκαλούμενου σωματείου, τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί, σε βάρος του εγκαλουμένου σωματείου, χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες (αγώνας της 23.04.2023, Απόλλων Παραλιμνίου-Θερμαϊκός Θέρμης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΕΡ Αφάντου», χρηματική ποινή ύψους 167 ευρώ (αγώνας της 14.05.2023, ΑΕΡ Αφάντου-Ελλάς Σύρου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)
".

TAGS ΕΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ