ΕΠΟ

ΕΠΟ: Τέλος στο εβδομαδιαίο video ανάλυσης φάσεων από τον Κλάτενμπεργκ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την υπογραφή του ως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ
Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κατά την υπογραφή του ως ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔ ΙΝΤΙΜΕ

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό τη Δευτέρα (17/1) ότι η δημοσίευση του εβδομαδιαίου video ανάλυσης των φάσεων από τους αγώνες της Super League Interwetten θα σταματήσει, ζητώντας από τις ΠΑΕ να στέλνουν εκείνες τα αιτήματά τους στο Τμήμα Διαιτησίας.

Τέλος στα εβδομαδιαία video ανάλυσης των φάσεων των αγώνων της Super League Interwetten, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει τη Δευτέρα (17/1) ότι θα σταματήσει τη διαδικασία.

Στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναφέρει ότι στο εξής οι ομάδες θα στέλνουν εκείνες τα αιτήματά τους στο Τμήμα Διαιτησίας και κατόπιν αυτά θα αποσαφηνίζονται από την Επιτροπή. Αυτό θα ισχύσει από την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι σταματά η δημοσίευση του εβδομαδιαίου βίντεο ανάλυσης φάσεων αγώνων της Super League 1.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θέλει πάντα να δείχνει διαφάνεια στο έργο της και ως εκ τούτου καλεί τις ΠΑΕ να στέλνουν τα αιτήματα τους στο Τμήμα Διαιτησίας, ώστε εν συνεχεία να αποσαφηνίζονται οι φάσεις από την Επιτροπή.

Το εγχείρημα της εβδομαδιαίας ανάλυσης φάσεων της SL 1 ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2020 και χρησιμοποιήθηκε για την επίδειξη διαφάνειας στη λήψη αποφάσεων των αξιωματούχων του αγώνα, καθώς και για τη βελτίωση της επικοινωνίας των τελευταίων".

TAGS ΕΠΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ