ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΠΟ: "Συγχαρητήρια στην Εθνική Νέων, θα συνεχίσουμε να δίνουμε την πρέπουσα σημασία στις ομάδες των μικρότερων ηλικιών"

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Εθνικής Νέων
Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Εθνικής Νέων PRINT SCREEN

Η ΕΠΟ μοίρασε συγχαρητήρια στην Εθνική Κ19 για την πρόκριση στα τελικά του Euro 2023 και τόνισε ότι η διοίκηση θα συνεχίσει να δίνει την πρέπουσα σημασία στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες.

Η Εθνική Νέων πήρε την πρόκριση στα τελικά του Euro 2023 μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας και η ΕΠΟ συνεχάρη με ανακοίνωσή της την ομάδα του Τάσου Θέου. Παράλληλα τόνισε ότι η διοίκηση θα συνεχίσει να δίνει την πρέπουσα σημασία προς τις μικρότερες ηλικιακά εθνικές ομάδες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ: "Ο πρόεδρος, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Νέων για τη μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Το ταλέντο των ποδοσφαιριστών και η σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή Αναστάσιο Θέο και τους συνεργάτες του, σε συνδυασμό με τον σωστό προγραμματισμό και την οργάνωση από τον τεχνικό διευθυντή κ. Κωνσταντινίδη και το τμήμα Εθνικών Ομάδων, έφερε αυτή τη μεγάλη διάκριση.

Η διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα συνεχίσει να δίνει την πρέπουσα σημασία και προσοχή στις Εθνικές Ομάδες των μικρότερων ηλικιών. Αυτές είναι η βάση μέσα από την οποία προωθούνται παίκτες στην Εθνική Ανδρών και επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του οργανωμένου ποδοσφαίρου σε διεθνές επίπεδο.

Ευχόμαστε ολόψυχα η πορεία της Εθνικής μας Ομάδας των Νέων να ολοκληρωθεί με μια μεγάλη διάκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι στη Μάλτα
".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΕΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ