ΕΠΟ

ΕΠΟ: "Οι υγειονομικοί φορείς θα αποφασίσουν για κόσμο στον τελικό"

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της κατέστησε σαφές πως επιθυμεί την επιστροφή στην κανονικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά η παρουσία φιλάθλων στον τελικό ή μη αποτελεί αντικείμενο των αρμόδιων υγειονομικών φορέων.

Ξεκάθαρη θέση πήρε η ΕΠΟ αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων ή μη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στις 22/5 στο Ολυμπιακό Στάδιο τονίζοντας πως με την κατάσταση που επικρατεί μόνο οι αρμόδιοι υγειονομικοί φορείς μπορούν να αποφασίσουν για το αν θα υπάρξει κόσμος αλλά και πόσος στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Η ομοσπονδία θέλησε να τοποθετηθεί καθώς στη διάρκεια της Δευτέρας (10/5) και μετά τη σύσκεψη που είχε η αρμόδια επιτροπή υπήρχαν δημοσιεύματα με τα δύο σενάρια που έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ομοσπονδίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, στην οποία ανήκει η αγωνιστική και οργανωτική ευθύνη του Κυπέλλου Ελλάδας, ανακοινώνονται τα εξής.

"H Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αναμένει την επιστροφή του λαοφιλέστερου αθλήματος στην κανονικότητα και οι υπηρεσίες και επιτροπές της, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής διοργανώσεων, δουλεύουν με ανυπομονησία προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες είναι μια επιδίωξη σύσσωμης της ποδοσφαιρικής οικογένειας και ο επικείμενος τελικός Κυπέλλου Ελλάδας θα μπορούσε να αποτελέσει την αρχή του τέλους της απογοητευτικής εικόνας των άδειων κερκίδων.

Ωστόσο, οι συνθήκες υπό τις οποίες θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας ως προς την προσέλευση ή όχι φιλάθλων στο ΟΑΚΑ, αποτελούν αντικείμενο αποκλειστικά των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι εκ του νόμου έχουν το δικαίωμα της απόφασης πάνω στο πάγιο αίτημα του ποδοσφαίρου για επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα".

TAGS ΕΠΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ