ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επιβεβαίωση για Σίσιτς

Επιβεβαίωση για Σίσιτς
Σισιτς

Ο Μίρνες Σίσιτς αποτελεί μετεγγραφικό στόχο του Ολυμπιακού και αναμένεται να αποχωρήσει από τον Λεβαδειακό στην χειμερινή μετεγγραφική περίοδο

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει ότι ο πρόεδρος της θα έχει στο Σαββατοκύριακο επαφές με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. ''Μέσα στο Σαββατοκύριακο, ο Πρόεδρος κ. Κομπότης, θα έχει επαφές με τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Σίσιτς'', τονίζεται χαρακτηριστικά.

Επιστρέφει Ολυμπιακό ο Λάτσκο

Παράλληλα όμως όπως έγινε γνωστό ο Λάτσκο επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Όμως, οι Βοιωτοί ξεκινούν και τις μετεγγραφικές τους κινήσεις και στο πλαίσιο αυτό ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Δημήτρης Φαράντος με τον Αντρέϊ Ζελιάσκοφ.

Ο Ζελιάσκοφ, παλιά δόξα του ποδοσφαίρου με λαμπρή παρουσία στη Φέγενορντ και μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής στη Λέφσκι, είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Αυτό ήταν και το αντικείμενο της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα και αναμένεται εντός των προσεχών ημερών να ενεργοποιηθούν τα μεταγραφικά θέματα του Λεβαδειακού.



TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ