ΑΕΚ

Επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Λας Πάλμας τις συζητήσεις με την ΑΕΚ για τον Αραούχο

Ο Αραούχο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Αραούχο στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, ενημέρωσε πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Αραούχο και υπάρχουν διαπραγματεύσεις. Το SPORT24 σάς έχει ενημερώσει πως απομένουν οι λεπτομέρειες για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Τα τυπικά απομένουν για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι η πρόταση του 1,5 εκατ. ευρώ έγινε αποδεκτή και ο Αργεντινός θα ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Ένωση, το οποίο θα του αποφέρει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που σχετίζονται με τα μπόνους της συμφωνίας ώστε να ανέβει κι άλλο το τελικό ποσό για την ισπανική ομάδα.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες, πήρε θέση για τις εξελίξεις. Παραδέχθηκε ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις και άφησε να εννοηθεί ότι απομένει να διευθετηθούν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συμφωνίας. "Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Αξιολογούμε όλες τις οικονομικές και αθλητικές επιλογές" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ