Επίθεση Τσελίνο σε Λοτίτο: “Είναι γιατρός, αστροναύτης, πυρηνικός επιστήμονας”

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, εξαπέλυσε για άλλη μια φορά σφοδρή επίθεση στον Κλάουντιο Λοτίτο της Λάτσιο, που επιθυμεί την επανέναρξη της Serie A.
Ένας από τους παράγοντες στην Ιταλία που έχουν ταχθεί από την αρχή υπέρ της επανέναρξης της Serie A είναι ο Κλάουντιο Λοτίτο. Ο πρόεδρος της Λάτσιο ήταν υπέρμαχος της επιστροφής στο γήπεδο, την ίδια ώρα βέβαια που η χώρα του θερίζεται από τον κορονοϊό.
Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, που έχει προσβληθεί από τον ιό, επιτέθηκε για μια ακόμη φορά στον ισχυρό άνδρα της Λάτσιο, της ομάδας της Ρώμης που διεκδικεί πρωτάθλημα.
Ο άλλοτε πρόεδρος της Λιντς ανέφερε: ” Εδώ έχουμε τον Λοτίτο, που λειτουργεί ως γιατρός, ιολόγος, πυρηνικός επιστήμονας, ψυχολόγος και αστροναύτης. Όταν αναβάλλεται το Euro και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, πώς μπορούμε να σκεφτόμαστε εμείς να επιστρέψουμε στο γήπεδο τον επόμενο μήνα;”.
Προ ημερών ο Τσελίνο είχε ξεκαθαρίσει: ” Δεν θα κατεβάσω την ομάδα. Δεν είναι πρόκληση. Ας μου αφαιρέσουν όσους βαθμούς θέλουν, αναλαμβάνω την ευθύνη. Ελάτε να κάνετε μια βόλτα στην Μπρέσια και μιλάμε μετά”.
Στις 22 Μαρτίου ο Τσελίνο είχε δώσει συνέντευξη στην Corriere dello Sport, μέσω της οποίας είχε εκτοξεύσει νέα βέλη στον Λοτίτο: ” Για ποιο κύπελλο και ποιο πρωτάθλημα να μιλήσουμε; Αν ο Κλάουντιο Λοτίτο θέλει το πρωτάθλημα, δώστε το. Είναι πεπεισμένος ότι η ομάδα του είναι ανίκητη, ας το πιστεύει”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: