ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίθεση Λουτσέσκου σε Καστίγιο

Επίθεση Λουτσέσκου σε Καστίγιο
Νέρι

Στο Νέρι Καστίγιο απέδωσε την ήττα της Σαχτάρ με 1-0 από την Κρίβμπας ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

"Στην Κρίβμπας θα πρέπει να με ευχαριστήσουν που έβαλα τον Καστίγιο νωρίτερα στο παιχνίδι. Από τη στιγμή που εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο οι αντίπαλοι μας άρχισαν να γίνονται περισσότερο επικίνδυνοι στην εστία μας.

Πριν είχαμε την απόλυτη κυριαρχία αλλά μετά την είσοδο του Καστίγιο και του Λουκαρέλι αυτό άλλαξε. Δεν ήταν φυσικά δικό τους σφάλμα αλλά της οργάνωσης που δεν είχε η ομάδα"

κριτίκαρε ο Ρουμάνος προπονητής.

Ο Νέρι Καστίγιο ο οποίος διάγει μελαγχολικές ημέρες στο μουντό Ντόνετσκ αγωνίστηκε για περίπου μισή ώρα στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Σαχτάρ, η οποία γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, μερικές ημέρες πριν το ματς με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού εισήλθε στο 60ο λεπτό και η ομάδα του δέχτηκε το γκολ της ήττας στο 81’ από τον Μοτούζ.

Ο Νέρι Καστίγιο μοιάζει να είναι εγκλωβισμένος σε ένα μέλλον που διαγράφεται σκοτεινό όσο και το εσωτερικό των διάσπαρτων ορυχείων της επαρχίας του Ντόνμπας.

Είναι καθημερινά πρωταγωνιστής σε σειρά δημοσιευμάτων στις ουκρανικές εφημερίδες που θυμίζουν μεξικάνικη σαπουνόπερα.. Πριν το παιχνίδι με την Κρίβμπας οι δημοσιογράφοι είχαν ζητήσει από τον Λουτσέσκου να σχολιάσει την άβολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Μεξικανό μέσο.

"Αυτή τη στιγμή ο Καστίγιο σκέπτεται περισσότερο τη γέννηση του παιδιού του παρά το ποδόσφαιρο. Μπορώ να το καταλάβω απόλυτα. Ένα παιδί σημαίνει πολλά για την οικογένεια" είπε ο Ρουμάνος τεχνικός ασκώντας βελούδινη κριτική στον Καστίγιο…









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ