NATIONS LEAGUE

Επιτέθηκαν σε Γάλλο φίλαθλο και του έκλεψαν τη φανέλα του Κουντέ

Ο Κουντέ πανηγυρίζει γκολ με τον Μπενζεμά στο Βέλγιο - Γαλλία για το Nations League.
Ο Κουντέ πανηγυρίζει γκολ με τον Μπενζεμά στο Βέλγιο - Γαλλία © 2021 MASSIMO RANA/ASSOCIATED PRESS

Ένας Γάλλος φίλαθλος ζήτησε φανέλα απ' τον Κουντέ στο παιχνίδι της Γαλλίας με το Βέλγιο, εκείνος ανταποκρίθηκε στο αίτημά του, όμως στη συνέχεια έπεσε θέμα κλοπής, με τη φανέλα να καταλήγει σε έναν ράπερ.

Η Γαλλία πήρε μεγάλη νίκη στην αναμέτρηση απέναντι στο Βέλγιο και προκρίθηκε με 3-2 στον τελικό του Nations League. Ένας οπαδός που βρισκόταν στις κερκίδες στο Τορίνο ήθελε τη φανέλα του Ζιλ Κουντέ και του την ζήτησε.

Κρατούσε ένα πανό "Κουντέ τη φανέλα σου" και μία σημαία της Σεβίλλης και έτσι ο παίκτης της ομάδας της Ανδαλουσίας ανταπροκρίθηκε και του την έδωσε. Ωστόσο, το όνειρο του Γάλλου φιλάθλου μετατράπηκε σε εφιάλτη.

"Δεν θέλω να το κρύψω, αλλά ένα άτομο μου επιτέθηκε και μου την έκλεψε. Με δάγκωσαν με βία και με χτύπησαν. Στο τέλος το παράτησα. Ήρθε ακόμη ένας, την πήρε και έφυγε" ανέφερε ο Βέλγος στον λογαριασμό του στο Twitter.

Το "ταξίδι" της φανέλας μάλιστα συνεχίστηκε και κατέληξε στα χέρια του ράπερ Mehdy YZ, κάτι που ανακάλυψε το θύμα της επίθεσης μέσω του Instagram: "Είναι ακόμη γεμάτη από ιδρώτα. Συγγνώμη στον τύπο που την πήρε και του την έκλεψαν. Δεν ήμουν εγώ, όμως δεν θα δείξω ποιος το έκανε" ανέφερε ο ράπερ.

Ο φίλαθλος που έχασε τη φανέλα έγραψε: "Είμαι απογοητευμένος που χάλασε ένα φανταστικό απόγευμα. Συγγνώμη Ζιλ που δεν κατάφερα να κρατήσω τη φανέλα σου".

TAGS NATIONS LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ