ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή με γκολ για Μπέκαμ στους Γκάλαξι!

Επιστροφή με γκολ για Μπέκαμ στους Γκάλαξι!
Μπέκαμ-Γκάλαξι

Έκλεψε την παράσταση ο Μπέκαμ με το εκπληκτικό γκολ-φάουλ που σημείωσε, στην φιλική ήττα με 5-3 των Γκάλαξι από τη Σίδνεϊ FC (vds)!

Στο κατάμεστο από 80.292 θεατές Ολυμπιακό Στάδιο του Σίδνεϊ, η ομάδα του Ρουντ Γκούλιτ γνώρισε "φιλική" ήττα με 5-3 από τη Σίδνεϊ FC τα ξημερώματα της Τρίτης, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας να σηκώνει "στο πόδι" τους θεατές στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν με μία εκτέλεση φάουλ-σπεσιαλιτέ του από τα 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κλιντ Μπόλτον.
"Ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρα σε αυτό το ματς. Ήταν ένα διασκεδαστικό ματς με πολλά τέρματα και αυτό ήταν που ζητούσε και ο κόσμος", τόνισε ο "Μπεκς" στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ενώ για τη φάση του τέρματος σημείωσε:

"Σε τέτοιες καταστάσεις υπάρχει πάντα πίεση, όμως έχω κάνει πολλή εξάσκηση στα χτυπήματα φάουλ. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να σκοράρω από θέσεις όπως αυτή".

Ο πρώην άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε σε θέση κεντρικού μέσου, ενώ κινδύνεψε να αποχωρήσει μόλις στο 27' μετά από μία σύγκρουση που είχε με τον παίκτη της Σίδνεϊ, Μπρέντον Σανταλάμπ, όπου γλίτωσε όμως από τραυματισμό στον αστράγαλο.

Όσο για την επιτυχία που είχε αυτός ο αγώνας από εμπορικής και εισπρακτικής πλευράς, αρκεί να αναφέρουμε δύο στοιχεία:

Οι Γκάλαξι πούλησαν αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία 20.000 φανέλες τους (χάρη βέβαια στην πιο αναγνωρίσιμη ποδοσφαιρική φιγούρα στον πλανήτη, που ακούει στο όνομα Ντέιβιντ Μπέκαμ), ενώ η Σίδνεϊ, που ο μέσος όρος εισιτηριών της σε αγώνες του πρωταθλήματος της A-League είναι 15.200, έκανε ρεκόρ πωλήσεων εισιτηριών (πάνω από 80.000) για αγώνα ποδοσφαιρικής ομάδας στην Αυστραλία.

Επόμενος και τελευταίος σταθμός της περιοδείας των Γκάλαξι θα είναι η Νέα Ζηλανδία (φτάνουν την Πέμπτη εκεί), όπου την Κυριακή θα δώσουν φιλικό αγώνα στο "Westpac Stadium" με την τοπική Γουέλινγκτον Φίνιξ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όσο για τους ρυθμούς πώλησης των εισιτηρίων, να αναφέρουμε ότι από τα 35.000 εισιτήρια που βγήκαν στην κυκλοφορία, έχουν ήδη προπωληθεί 28.000.

Δείτε το βίντεο με το εκπληκτικό γκολ του Μπέκαμ στο ματς των Γκάλαξι:


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ