ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιστροφή με απουσίες στην Παιανία

Επιστροφή με απουσίες στην Παιανία
Γκοβού INTIME SPORTS

Η προετοιμασία ενόψει του αγώνα με Ολυμπιακό Βόλου ξεκίνησε με τον Φερέιρα στην πρώτη προπόνηση να έχει πολλές απουσίες. Προβλήματα Μαρίνος και Σαριέγκι, ίωση ο Γκοβού. Ανακοίνωση Ερασιτέχνη για "δώρο" χορηγία αυτοκινήτου ενόψει συναυλίας.

Επιστροφή στις προπονήσεις και πάλι για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, όπου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον τελευταίο αγώνα της σεζόν στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα από την πρώτη μέρα κλήθηκε να αντιμετωπίσει αρκετές απουσίες για τα πλάνα του.

Συγκεκριμένα, ατομικά προπονήθηκε ο Στέργος Μαρίνος λόγω σύσπασης στον δεξιό δικέφαλο, καθώς και ο Γιόσου Σαριέγκι λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο.

Σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Αντώνης Πετρόπουλος και Νίκος Σπυρόπουλος ενώ ο Σίντνεϊ Γκοβού απουσίασε λόγω ίωσης.

Απόντες ήταν επίσης και οι "πιτσιρικάδες" Μαυρίας και Καπίνος λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Νέων.

Στο πρόγραμμα της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αερόβιας προπόνησης και επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες.

Στο σημείο αυτό οι ποδοσφαιριστές που ξεκίνησαν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν παίζοντας δίτερμα.

Ανακοίνωση Ερασιτέχνη για δώρο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την πρωτοβουλία γνωστής εταιρείας μα προσφέρει ένα αυτοκίνητο εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Το "δώρο" αυτό θα θα κληρωθεί στη συναυλία της Άννας Βίσση για την ενίσχυση της "Μάνας του Λόχου" την προσεχή Παρασκευή και μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει πως τέτοιου είδους κινήσεις θα πρέπει να βρουν περισσότερους "μιμητές" από την μεγάλη "Παναθηναϊκή οικογένεια".

" Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ευχαριστεί θερμά δια του προέδρου του, κ. Ν. Ρισβά την εταιρεία Hyundai AE για την ευγενική χειρονομία να προσφέρει ένα αυτοκίνητο, το οποίο θα κληρωθεί στην μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου μας (15/4) στο ΟΑΚΑ.

Ο ιδιοκτήτης τηςεταιρείας Hyundai AE, γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του επιστήθιου φίλου του και Προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟ, κ. Στράτου Σωπήλη για ενεργή συμμετοχή όλων στην προσπάθεια που κάνει ο Σύλλογος για εύρεση οικονομικών πόρων.

Ευχόμαστε η κίνηση αυτή να βρει ακόμα περισσότερους μιμητές από την μεγάλη παναθηναϊκή οικογένεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ