ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ

Επιστροφή με Αγροτικό

Επιστροφή με Αγροτικό
ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ

Ο αγώνας με τον Αγροτικό Αστέρα βρίσκεται στο μυαλό των παικτών του Ηλυσιακού

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού Λύσανδρος Γεωργαμλής έμεινε ικανοποιημένος από την χθεσινή παρουσία της ομάδας στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό αλλά τονίζει στους παίκτες τους να δείξουν την ανάλογη προσοχή στον αγώνα με τον Αγροτικό. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει τους Καρακώστα, Χώνο και Ψαρή που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τις μεταγραφές που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση: " Το τελευταίο διάστημα αναγράφονται καθημερινά στον Τύπο πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών, που υποτίθεται ενδιαφέρεται για την απόκτησή τους ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ. Πολλές φορές δε ,η ομάδα μας σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει αποκτήσει ήδη αρκετούς ποδοσφαιριστές….

Αντιλαμβανόμαστε πως βρισκόμαστε σε μετεγγραφική περίοδο, και θα γραφτούν και θα ακουστούν υπερβολές στο πλαίσιο της ενημέρωσης. Δεν δεχόμαστε όμως, πολλοί να χρησιμοποιούν το όνομα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ για να πετύχουν τον σκοπό τους.

Η ΠΑΕ θέλοντας να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας και το φίλαθλο κοινό, ώστε να μην δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις τονίζει, πως η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας συνεχίζεται, μετά την απόκτηση του Sebastian Nestor Dominguez.Ταυτόχρονα επισημαίνει , πως οι στόχοι δεν ανακοινώνονται, εν αντιθέσει με τίς μετεγγραφές ,πού ανακοινώνονται επίσημα από την ιστοσελίδα της και όχι μέσω δημοσιευμάτων του αθλητικού τύπου είτε ιστοσελίδων, που απέχουν πολλές φορές από την πραγματικότητα.

Καλεί δε τους εκπροσώπους του Τύπου να εφαρμόζουν πιστά τον απαράβατο κανόνα της δημοσιογραφίας, πως η είδηση διασταυρώνεται πριν αναγραφεί





".



TAGS ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ