Δ' ΕΘΝΙΚΗ

Επιστροφή Κλείσαρη στο Κερατσίνι

Επιστροφή Κλείσαρη στο Κερατσίνι
αθανασιαδης

Ο Κώστας Κλείσαρης είναι ο υποψήφιος αντικαταστάτης του Λουκά Κάλλα στον πάγκο του Κερατσινίου

Οι συζητήσεις με τον τον Κλείσαρη βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και οι τελευταίες λεπτομέρειες αναμένεται να ρυθμιστούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.
Ο Κλείσαρης έχει δουλέψει και παλαιότερα στο Κερατσίνι και μέχρι πρότινος ήταν στο "τιμόνι" της Αμφιάλης.

Αχαρναϊκός

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού Γιώργος Αθανασιάδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του με αφορμή της μέτριες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

" Παρόλο που κερδίζουμε τους αγώνες και διατηρούμε το αήττητο, εντούτις δεν είμαι ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας. Πρέπει να συνέλθουμε και να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αντιμετωπίσουμε πρόβλήματα στο μέλλον", ήταν τα λόγια του τεχνικού προς τους παίκτες του.

ΑΕ Καλαμπακίου

Ο Βασίλης Ταβλαρίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΕ Καλαμπακίου παίρνοντας την θέση του Δημήτρη Βασιλειάδη. Ο έμπειρος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του συλλόγου στον εντός έδρας αγώνα με την Θράκη.

Σούλι Παραμυθιάς

Ο Θανάσης Χαρίσης είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας στην θέση του Βαγγέλη Γκαρτζονίκα. Την Πέμπτη ο Χαρίσης προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του και τους ζήτησε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αήττητος Σπάτων

Εξελίξεις αναμένονται στα διοικητικά του Αήττητου Σπάτων, μετά την αποχώρηση του προέδρου, Κώστα Δημητριάδη. Πιθανός αντικαταστάτης είναι ο Τάκης Καλυβιώτης, ο οποίος παλαιτότερα είχε τα ηνία της ομάδας.





















TAGS Δ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ