ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Επιστροφές για τον Ρουτζιέρη

Επιστροφές για τον Ρουτζιέρη
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα με την Βέροια, τους Ταμπάση, Σαλαμαστράκη, Χατζόπουλο και τον Ταραχούλσκι

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Διαγόρα, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Βέροια στην Ρόδο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Οι παίκτες της ομάδας του "σμαραγδένιου" νησιού, θέλουν την νίκη προκειμένου να μείνουν μέχρι τέλους στις ομάδες που θα οδηγηθούν στα πλέϊ οφ και να διεκδικήσουν την τρίτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην Superleague.

Για το συγκεκριμένο ματς, ο τεχνικός του Διαγόρα Πέτρος Ρουτζιέρης, αναμένεται να έχει περισσότερες λύσεις, καθώς επιστρέφουν οι Χάρης Ταμπάσης, Γιώργος Σαλαμαστράκης, Νίκος Χατζόπουλος αλλά και ο Μπάρτος Ταραχούλσκι.

Αντίθετα απόντες από την αναμέτρηση με την Βέροια θα είναι οι τραυματίες Στάθης Προβατίδης και Τόλης Σκόνδρας, ο τιμωρημένος Νίκος Πλάτανος, ενώ αμφίβολος είναι ο Νεμάγια Ζλάτκοβιτς, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος φίλων του Διαγόρα, με την οποία συλλυπάται την οικογένεια Παπαγεωργίου για τον άδικο χαμό του 21χρονου Ορέστη.

" Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Διαγόρα Θύρα 6 συλλυπάται και δημόσια την οικογένεια Παπαγεωργίου για τον άδικο χαμό του 21χρονου Ορέστη ο οποίος έχασε την μάχη με την μηνιγγίτιδα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…" ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ