ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Επιστροφές για τον Παπαδόπουλο

Επιστροφές για τον Παπαδόπουλο
σουλης παπαδοπουλος

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα έχει στην διάθεσή του για το ματς με τον Πανσερραϊκό τους Θάνο, Χατζηζήση και Φρέντερικς. Φιλικό την Τετάρτη με τον Βατανιακό

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει για την αναμέτρηση με τα "λιοντάρια" τους Θάνο, Χατζηζήση και Φρέντερικς, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους.
Η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, περιελάμβανε δρομικές ασκήσεις με μπάλα και χωρίς, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε ζευγάρια και επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις με μπάλα.

Ακολούθησαν τρία 8λεπτα τα οποία περιελάμβαναν γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, παιχνίδι από τα πλάγια και πρεσάρισμα σε αυτόν που είχε την κατοχή της μπάλας. Το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει φιλικό παιχνίδι (17.00) με αντίπαλο τον Βατανιακό εκτός έδρας.

Τέλος, οι παίκτες του Πιερικού πήραν μέρος στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η FIFA με την παγκόσμια καμπάνια "1GOAL" για να διασφαλιστεί η τήρηση της παγκόσμιας δέσμευσης των αναπτυγμένων κρατών για Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση προς όλα τα παιδιά μέχρι το 2015.

Απολαύστε ζωντανά τη Β' Εθνική από το Conn-X TV. Παρακολουθείστε τη Δευτέρα 26/04 την αναμέτρηση Ηλιούπολη-Ρόδος.










TAGS ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ