ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Επιστρέφει ο Αλμιρόν, μένει ο Τιάγκο

Επιστρέφει ο Αλμιρόν, μένει ο Τιάγκο
αλμιρον

Η Φιορεντίνα στέλνει πίσω τον Αλμιρόν στην Γιουβέντους, καθώς δεν έχει προσφέρει τίποτα

Ο Αργεντινός μέσος είχε γίνει... όνομα στην Έμπολι, από την οποία τον απέκτησε η "Γιούβε" το 2007 έναντι 7.5 εκατομμυρίων λιρών.
Ο 27άχρονος δεν μπόρεσε να προσφέρει στην Γιουβέντους, έτσι έξι μήνες αργότερα δώθηκε δανεικός στην Μονακό και το καλοκαίρι στην Φιορεντίνα για έναν χρόνο.

Ούτε στο "Αρτέμιο Φράνκι" δεν μπόρεσε ο Αλμιρόν να αποδώσει και έτσι οι πληροφόριες αναφέρουν πως θα επιστρέψει πρόωρα στο Τορίνο τον Ιανουάριο.

Το ότι θα φορέσει πάλι την φανέλα των "μπιανκονέρι" δεν πρόκειται να τον ενθουσιάσει και αναμένεται να ψάξει καινούργια ομάδα. Το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί για αυτόν η Ρίβερ Πλέιτ, αλλά δεν κατάφερε να τον ικανοποιήσει οικονομικά.

Παραμένει ο Τιάγκο

Το τελευταίο διάστημμα οι πληροφορίες ήθελαν τον Τιάγκο Μέντες να αποχωρεί από την Γιουβέντους τον Ιανουάριο και μάλιστα σήμερα το πρωί ήθελαν να ενδιαφέρεται η Μονακό για την απόκτησή του.

Τις περασμένες εβδομάδες ο Πορτογάλος έκανε καλές εμφανίσεις και εκτός από το ενδιαφέρον των Μονεγάσκων που προκάλεσαν, έκαναν και τον προπονητή του, Κλαούντιο Ρανιέρι να τον εμπιστεύεται περισσότερο.

Έναν μήνα πριν είχε επαλάβει την επιθυμία του αν αποχωρήσει επειδή δεν αγωνίζεται, αλλά η απόδωσή του στις ευκαιρίες που το δώθηκαν έχουν αλλάξει το κλίμα για αυτόν στις τάξεις του συλλόγου και των οπαδών και έτσι τώρα πηγές αναφέρουν πως θα μείνει στην "Γιούβε" τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Την Πέμπτη με την Τζένοα

Η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τζένοα που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή (16/11) θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/11) στις 21:30. Ο λόγος είναι η αναμέτρηση της εθνικής Ιταλίας ράγκμπι με την Αργεντινή το Σάββατο στο "Ολίμπικο" του Τορίνο.
















TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ