ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστολή Ολυμπιακού: "Μην αλλάξετε ημερομηνία τελικού"

Επιστολή Ολυμπιακού: "Μην αλλάξετε ημερομηνία τελικού"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός δημοσιοποίησε την επιστολή όπου ζητάει από την ΕΠΟ να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή (26/7) και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του.

Την επιθυμία του να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 26 Ιουλίου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, και να μην υπάρχει μετάθεση του αγώνα, εξέφρασε μέσω νέας επιστολής του ο Ολυμπιακός, την ώρα που η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αναμένεται να εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή τη μετάθεση του αγώνα για τις 30 Αυγούστου.

Επιπλέον, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ κάλεσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να προασπίσει τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια προκειμένου να προστατευτεί η αξιοπιστία του θεσμού του Κυπέλλου.

"Αναφερόμαστε εκ νέου στο περιεχόμενο της από 19.07.2020 επιστολής μας αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το περιεχόμενο της οποίας παραμένει χωρίς απάντηση.

Δεδομένου ότι απομένουν μόλις έξι (6) ημέρες για τη διεξαγωγή του Τελικού σας καλούμε ως Ομοσπονδία να ανταποκριθείτε στον θεσμικό σας ρόλο και με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να λάβετε μια απόφαση με γνώμονα τη διασφάλιση του κύρους της διοργάνωσης και τη διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ με όρους που διασφαλίζουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια .

Άλλως και αν παρά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί καθώς και την από μέρους μας συναίνεση για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην έδρα της έτερης διαγωνιζόμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, ήτοι στο ΟΑΚΑ, δεν ορίσετε την εν λόγω αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 26.07.2020, σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας για τις ως άνω πράξεις και παραλείψεις σας", αναφέρει η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων, την ώρα που ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ βρίσκεται στον αέρα και ουδείς μπορεί να κάνει ασφαλή εκτίμηση ούτε για το μέρος ούτε για την ημερομηνία διεξαγωγής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Περιφέρεια στηρίζει την πρωτοβουλία Πατούλη για τον έλεγχο στη Ριζούπολη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: "Κόκκινο" της ΕΛ.ΑΣ για τελικό στη Ριζούπολη
Εισήγηση ΕΠΟ: 30 Αυγούστου ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ