ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Εισήγηση ΕΠΟ: 30 Αυγούστου ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Εισήγηση ΕΠΟ: 30 Αυγούστου ο τελικός Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ

Η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ στις 21:00.

Νέα δεδομένα προκύπτουν με τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ο οποίος έχει περάσει από χίλια κύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ θα εισηγηθεί στην Εκτελεστική Επιτροπή να διεξαχθεί ο τελικός στις 30 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ στις 21:00.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα, η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε την Ομοσπονδία πως δεν μπορεί να διαφυλάξει την ασφάλεια στη Ριζούπολη εξαιτίας αδυναμιών στον περιβάλλοντα χώρο και εισηγήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου μεταξύ του της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού να μην διεξαχθεί στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μετά απ αυτή την εξέλιξη, η ΕΠΟ φέρνει... τούμπα τα δεδομένα και αλλάζει ημερομηνία και γήπεδο.

Βέβαια, η Εκτελεστική Επιτροπή είναι αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση, πιθανότατα αύριο (21/7), και μένει να δούμε ποια θα είναι η νέα αντίδραση από τους δυο φιναλίστ. Πάντως, ένας τελικός κεκλεισμένων των θυρών είναι στον αέρα και τα δεδομένα αλλάζουν μέρα με την ημέρα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ