ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν για Μοσκέρα οι Ισπανοί

Επιμένουν για Μοσκέρα οι Ισπανοί
Μοσκέρα

Ο Πέδρο Μοσκέρα εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό από την στιγμή που δεν υπολογίζεται από την Χετάφε. Πληθαίνουν οι μνηστήρες για Μανωλά.

Όπως φαίνεται το πέρασμα του Μίτσελ από την Ρεάλ Μαδρίτης και την Χετάφε έχει ως αποτέλεσμα να διαβάζουμε συνέχεια σενάρια και δημοσιεύματα που θέλουν ποδοσφαιριστές των δυο συλλόγων να ενδιαφέρον τον Ολυμπιακό.

Στην Ισπανία λοιπόν εξακολουθεί και γίνεται αναφορά γύρω από το όνομα του Πέδρο Μοσκέρα (αλλά και άλλων παικτών της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ), ο οποίος μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από την Χετάφε.

Ο Μοσκέρα ξεκίνησε την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να παίξει στην πρώτη ομάδα, παραχωρήθηκε στην Χετάφε λόγω Μίτσελ και φέτος επέστρεψε με τη μορφή δανεισμού πίσω στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ.

Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος με έμφαση στη δημιουργία, ενώ πολλές φορές έχει παίξει και στα αριστερά. Δηλαδή μοιάζει πολύ στον Γκρέκο που έχει αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός. Στην Ισπανία τονίζεται πως τον θέλει ο Μίτσελ, με τον οποίο έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.

Αρέσει ο Μανωλάς

Έχουμε γράψει πολλές φορές για το ενδιαφέρον συλλόγων για τον Κώστα Μανωλά, αφού ο Έλληνας άσος θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του. Προτάσεις υπάρχουν στα χέρια των ερυθρολεύκων, όμως το θέμα είναι πότε θα φτάσει εκείνη που θα κάνει τη διαφορά (στο οικονομικό).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ