ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμένοντας την επιστροφή του Μαρινάκη

Αναμένοντας την επιστροφή του Μαρινάκη

Πολλά ονόματα γράφονται και ακούγονται ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού, αλλά πριν από την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά και πριν από τη λήξη των σπουδαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, δεν πρόκειται να προχωρήσει καμία μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει οπωσδήποτε δυο χαφ και έναν ακραίο επιθετικό, αλλά περιμένει τα πάρε-δώσε των ευρωπαϊκών κλαμπ για να προχωρήσει σε κινήσεις ουσίας. Κι αυτό είναι αδύνατον να συμβεί πριν από τον Ιούνιο, αφού ως τώρα μόνο το αγγλικό πρωτάθλημα έχει τελειώσει.

Περιμένουν το φινάλε σε Ισπανία, Ρωσία, Γαλλία για να δουν ποιοί παίκτες μένουν ελεύθεροι, ποιοι παραχωρούνται και ποιοι διαπραγματεύονται. Αυτά λίγο έως πολύ είναι γνωστά, αλλά με τη λήξη των αγώνων θα ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση και θα δημιουργηθούν νέα δεδομένα.

Απο εκεί και πέρα πρέπει να ξεκαθαρίσει το καθεστώς των δανεικών, αλλά και των ανανεώσεων, καθώς ο Μίτσελ δεν φαίνεται να θέλει κανέναν από τους παλιούς, αν και υπάρχει η αίσθηση ότι οι Ιμπαγάσα, Μοδέστο θα μπορούσαν να βοηθήσουν ακόμη ένα χρόνο, ενώ θεωρείται δεδομένη η παραμονή του Κάρολ.

Ο Ισπανία τεχνικός θέλει νέα ομάδα, αλλά το γκρέμισμα είναι εύκολη υπόθεση, το χτίσιμο είναι το δύσκολο.

Η φιλοσοφία του Μίτσελ αποτυπώθηκε στο ξεκαθάρισμα του επιτελείου του, αφού οι Κοβάσεβιτς, Νικοπολίδης αποχώρησαν, χωρίς βέβαια αυτό να στενοχωρήσει κανένα.

Ο πρώτος δεν είχε να καυχηθεί και πολλά για τις επιλογές του, ενώ το πέρασμα του δεύτερου από τον πάγκο του Ολυμπιακού συνδυάστηκε με την απώλεια του αήττητου, αφού ήταν ο προπονητής της ήττας από τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκης, γεγονός που προκάλεσε και την έκρηξη των οπαδών, κατά δικαίων και αδίκων.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ενημερώνεται καθημερινά, αλλά δεν παίρνει αποφάσεις, πριν πάρει στα χέρια του όλα τα δεδομένα. Αυτή την περίοδο, από τον τελικό της Ευρωλίγκας, είναι στο Λονδίνο και θα επιστρέψει αφού παρακολουθήσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το Σαββάτο, στο Ουέμπλει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ