EUROPEAN SUPER LEAGUE

Επιμένει ο Λαπόρτα για την European Super League: "Θα μπορούσε να ξεκινήσει το 2025"

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι η European Super League θα μπορούσε να αρχίσει το 2025.

Η ιδέα για τη δημιουργία της European Super League δεν έχει εγκαταλειφθεί και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε ο Τζουάν Λαπόρτα.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena SER είπε: "Τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο θα έχουμε την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Εάν το ψήφισμα είναι ευνοϊκό, νομίζω ότι η ευρωπαϊκή Super League θα μπορούσε να ξεκινήσει το 2025.

Η ευρωπαϊκή Super League θα είναι μια ανοιχτή διοργάνωση. Δεν θα είχα συμμετάσχει σε αυτό το έργο αν δεν ήταν ανοιχτή η διοργάνωση"

Σε τι αναφέρεται ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα; Το προσεχές διάστημα αναμένεται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου στην καταγγελία εις βάρος των UEFA και FIFA.

Οι δύο συνομοσπονδίες κατηγορούνται ότι απείλησαν συλλόγους και παίκτες που ήθελαν να ενταχθούν στην ESL. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο γενικός εισαγγελέας Αθανάσιος Ράντος γνωμοδότησε υπέρ FIFA και UEFA στη διαμάχη με τη European Super League, ενώ τώρα αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.

TAGS EUROPEAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA FIFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ