ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: Η ασύλληπτη ατάκα του Πορτογάλου για την 11άδα της Ρεάλ στο φινάλε που γύρισε το ματς με την Ρόμα

@2026 Alessandra Tarantino/AP IMAGES

Ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τα 20 λεπτά ποδοσφαίρου που έφταναν στην Ρεάλ για να κάνει την απόλυτη ανατροπή κόντρα στην Ρεάλ αλλά και για τη δικαίωσή του με τον Έντρικ και την ξεκάθαρη τοποθέτησή του -παραμονή του αγώνα με την Ρόμα- πως δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός.

Η Ρεάλ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο “Ολίμπικο” καθώς μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στο “Ολίμπικο” χάνοντας με 3-1 από την Ρόμα, όμως το φινάλε την βρήκε θριαμβεύτρια, με τους Εσπί, Έντρικ και Ρίντιγκερ να υπογράφουν την τεράστια ανατροπή (4-3) και το 2 στα 2 των μερένγκες στο Champions League.

Από την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε τους παίκτες του για την αντεπίθεση που έκαναν στην τελική ευθεία και εξήγησε για ποιο λόγο δεν θα μπορούσε ποτέ να αρχίσει το ματς με την 11άδα με το οποίο το έκλεισε.

“Εάν η ομάδα που ολοκλήρωσε το ματς με την Ρόμα, άρχιζε το ματς, θα χάναμε με 5-0. Αυτό που κάναμε, δούλεψε σε εκείνα τα τελευταία λεπτά επειδή ήταν μία ξεχωριστή κατάσταση, δεν θα δούλευε για 90 λεπτά”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Special One, για να προσθέσει με νόημα:

“Το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε ήταν γελοίο. Δεν μπορούμε σε ένα τέτοιο επίπεδο να δεχόμαστε ένα τέτοιο γκολ. Είδαμε δύο παιχνίδια σε ένα. Η Ρόμα ήταν ανώτερη από όλες τις απόψεις αλλά είχαμε 20 λεπτά που ήταν αδύνατο να σταματήσει κάποιος την Ρεάλ.

Με το σκορ στο 3-1 το παιχνίδι ήταν νεκρό για όλους, αλλά νεκροί ήταν οι παίκτες της Ρόμα. Είναι δύσκολο να παίζεις με αυτό το στιλ και αυτή την ένταση όπως εκείνοι. Η Ρεάλ το εκμεταλλεύτηκε”.

Κληθείς δε να σχολιάσει την απόδοση του Έντρικ, ο οποίος αν και είχε αγωνιστεί μόλις 4′ φέτος μπήκε στο χορτάρι αντί του Βινίσιους στο τελευταίο ημίωρο και ήταν καθοριστικός (έγραψε το 3-3), είπε:

“Μίλησα για τον Έντρικ χθες στη συνέντευξη Τύπου. Όταν με ρώτησαν αν η Ρόμα μπορούσε να υπογράψει τον Έντρικ, είπα αδύνατο, επειδή γνωρίζω το ταλέντο του και ξέρω ότι μπορεί να αποδώσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ