ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιμένει η Λάτσιο, στο "κόλπο" η Μπόλτον

Επιμένει η Λάτσιο, στο "κόλπο" η Μπόλτον
Σισέ INTIME SPORTS

Την ώρα που οι Ιταλοί θεωρούν "τελειωμένη" την απόκτηση Σισέ από την Λάτσιο, δημοσιεύματα από την Αγγλία έφεραν στο "κόλπο" της απόκτησης του Γάλλο σταρ και την Μπόλτον.

Μετά την Εβερτον... στο προσκήνιο και η Μπόλτον να φέρεται αποφασισμένη να "κλέψει" τον Τζιμπρίλ Σισέ από το να υπογράψει στην Λάτσιο.

Τελειωμένη και θέμα χρόνου θεωρούν με την σειρά τους οι Ιταλοί την υπόθεση του Γάλλου άσου του Παναθηναϊκού.

Θέμα χρόνου η συμφωνία λένε οι Ιταλοί

Τα επόμενα 24ωρα (μέσα στην εβδομάδα) αναμένεται να τελειώσει οριστικά η μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο.

Οι Ιταλοί επιμένουν με τα δημοσιεύματα τους πως ο Γάλλος σταρ θα πάει στην ομάδα της Ρώμης. Η ιστοσελίδα "calciosport24", σε κείμενο για την μεταγραφική ενίσχυση της Λάτσιο θεωρεί ουσιαστικά "κλεισμένη" την απόκτηση του 29χρονου Γάλλου επιθετικού.

" Η συμφωνία με τον Παναθηναϊκό έχει σχεδόν επιτευχθεί και θα μπορούσε να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες, προκειμένου ο Έντι Ρέχα να έχει απο την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας όλους τους ποδοσφαιριστές", αναφέρει το άρθρο των Ιταλών.

Στο "κόλπο" και οι "Ουόντερερς"

Στην Αγγλία πέρα της Εβερτον που ενδιαφέρονταν για τον Σισέ ένας άλλος αγγλικός σύλλογος φέρεται να είναι ο νέος μνηστήρας για τον άσο του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, η Μπόλτον είναι έτοιμη να δαπανήσει το ποσό των 5.000.000 λιρών για να κάνει κάτοικο "Ρίμποκ" τον Τζιμπρίλ Σισέ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ οι Άγγλοι πιέζουν σε ασφυκτικό πρέσινγκ τον άσο του Παναθηναϊκού, για να μην υπογράψει στην Λάτσιο και να πάει στην Αγγλία, δικαιολογώντας την κίνηση αυτή ως αναζήτηση αντικαταστάτη του Γιοάν Ελμάντερ.

Το ρεπορτάζ επικαλείται και το γεγονός πως με δηλώσεις του ατζέντη του λίγο μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, Λοτίτο, ο πελάτης του είχε προτάσεις κι από Αγγλία και ενδεχομένως να είναι μια εξ' αυτών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ