VIRAL

Αδιανόητο σκηνικό στη Βόρεια Ιρλανδία: Γκολκίπερ χτύπησε συμπαίκτη, γιατί έχασε την μπάλα και δέχθηκε γκολ

Τερματοφύλακας ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας χτύπησε συμπαίκτη του και αποβλήθηκε
Τερματοφύλακας ομάδας της Βόρειας Ιρλανδίας χτύπησε συμπαίκτη του και αποβλήθηκε PRINT SCREEN TWITTER: BBC

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στη Βόρεια Ιρλανδία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ της Γκλέντοραν με την Κολερέιν, όταν ο τερματοφύλακας της δεύτερης χτύπησε και έριξε κάτω συμπαίκτη του, επειδή έχασε την μπάλα, με συνέπεια ο ίδιος να δεχθεί γκολ και να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι. Αποβλήθηκε, φυσικά, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε αναμέτρηση της βορειοϊρλανδικής Premiership, όταν η αναμέτρηση μεταξύ της Γκλέντοραν και την Κολερέιν θύμισε για λίγο αγώνα ΜΜΑ. Στο 80ο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Άαρον ΜακΚάρεϊ.

Αφορμή για το ξέσπασμα του 29χρονου Ιρλανδού κίπερ υπήρξε το λάθος του συμπαίκτη του, Μπόμπι Μπερνς, ο οποίος έχασε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, δίνοντας την ευκαιρία στην Κολερέιν να αναπτυχθεί και τελικά να ισοφαρίσει. Κάπως έτσι, ο πορτιέρε της Γκλεντόραν ξέφυγε από τα όρια κι, έχοντας μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του, κατευθύνθηκε στον συμπαίκτη του και τον χτύπησε ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Φυσικά για την κίνησή του αυτή τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ