ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επί τάπητος η προετοιμασία

Επί τάπητος η προετοιμασία
Εθνικη, πανηγυρικο

Η ΕΠΟ αρχίζει τον σχεδιασμό της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2008. Γλέντησαν για τον θρίαμβο οι διεθνείς σε νυχτερινό κέντρο.

Έτσι την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχουν συνάντηση ο Βασίλης Γκαγκάτσης με τον Ότο Ρεχάγκελ για το συγκεκριμένο θέμα καθώς ο Γερμανός τεχνικός επιθυμεί να έχουν τακτοποιηθεί σύντομα όλα τα ζητήματα που αφορούν την προετοιμασία για τα τελικά του Euro 2008 όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα υπερασπιστεί τον τίτλο της. Μάλιστα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα ολοκληρωθεί το διήμερο 12-13 Απριλίου προς ικανοποίηση του Ομοσπονδιακού τεχνικού που θα έχει τον χρόνο να προετοιμάσει τους διεθνείς.
Γιορτή με Μάλτα

Εξάλλου ο πρόεδρος της ΕΠΟ αναμένεται να συζητήσει με τον Ότο Ρεχάγκελ και για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Μάλτα(17/11) που θα έχει όπως είναι φυσιολογικό εορταστικό χαρακτήρα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα είναι προσιτές με σκοπό το γήπεδο να είναι κατάμεστο.

Η ανανέωση

Τέλος δεν αποκλείεται στο τραπέζι να πέσει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ότο Ρεχάγκελ το οποίο λήγει το 2008, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να έχει δηλώσει πολλές φορές ότι ο Γερμανός θα είναι προπονητής της Εθνικής για όσο θελήσει.

Το γλέντι

Ο θρίαμβος στην Κωνσταντινούπολη γιορτάστηκε μέχρι το πρωί καθώς παρά την άφιξη της αποστολής τα ξημερώματα, Γιαννακόπουλος, Γκέκας,Σαμαράς, Καραγκούνης, Σαμαράς βρέθηκαν σε γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον πρόεδρο του Ηρακλή, Αντώνη Ρέμο και γλέντησαν για τη μεγάλη επιτυχία της "γαλανόλευκης".






TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ