ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Επέστρεψε ο Σακελλαρίδης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ MOTIONTEAM

Ο Νίκος Σακελλαρίδης επιστρέφει στον Αγροτικό Αστέρα και αναλαμβάνει τον προπονητής στην Ακαδημία των "πρασίνων"

Ο Νίκος Σακελλαρίδης επέστρεψε στον Αγροτικό Αστέρα, αλλά όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά από το πόστο του προπονητή.

Ο Σακελλαρίδης, ο οποίος φόρεσε την "πράσινη" φανέλα της ομάδας του Ευόσμου για 3,5 χρόνια πλέον θα προσφέρει τις γνώσεις του ως προπονητής στην Ακαδημία της ομάδας.

Μιλώντας μάλιστα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ για το νέο του πόστο, δήλωσε: " Πρώτα από όλα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που επιστρέφω στην ομάδα μου, έστω και από άλλη θέση. Στα 3,5 χρόνια, που φορούσα τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα έζησα πολλές χαρές και πραγματικά νιώθω σαν να γυρίζω σπίτι μου!

Εξάλλου, δεν έλειψα και πολύ, αφού σχεδόν πάντα παρακολουθούσα την ομάδα από την κερκίδα, ως φίλαθλος. Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη να αναλάβω κάποια τμήματα της Ακαδημίας δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα προπονώ τα Junior και Prο Junior, περίπου 45 παιδάκια, ηλικίας 8 και 10 ετών.

Η βασική μου μέριμνα είναι να χαίρονται τα παιδιά με αυτό, που κάνουν, να γνωρίσουν την ευγενή άμιλλα και τον ομαδικό τρόπο δουλειάς και σιγά-σιγά να προετοιμάζονται, για τα επόμενα και πιο απαιτητικά τμήματα. Η Ακαδημία του Αγροτικού Αστέρα αυτή τη στιγμή ανήκει στις μεγαλύτερες τις Βόρειας Ελλάδας και η δουλειά, που γίνεται είναι πραγματικά πολύ προσεκτική.

Ευελπιστώ, ότι θα βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στο όλο οικοδόμημα της Ακαδημίας, από την οποία ήδη έχουν βγει πολύ καλοί παίκτες, που προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα. Όσο για την πορεία της ομάδας, επειδή -όπως είπα παραπάνω- δεν έχω χάσει ματς από την αρχή της σεζόν, είμαι σίγουρος, ότι η επίτευξη του στόχου για την εξάδα είναι πιο εφικτή από ποτέ
".

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ