ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Επέστρεψε ο Φυντάνης

Επέστρεψε ο Φυντάνης
INTIME SPORTS

Ο Ηλίας Φυντάνης επέστρεψε στην Παναχαϊκή και θα αντικαταστήσει τον Μουράτ Σερπιάν στον πάγκο της ομάδας

Ο Ηλίας Φυντάνης είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο της Παναχαϊκής, όπως ανακοίνωσε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (9/11).

Ο πρώην τεχνικός του Βύζαντα Μεγάρων, επιστρέφει έτσι στους Πατρινούς στους οποίους βρισκόταν την περσινή σεζόν και τους οδήγησε στην άνοδο στην Football League.

Αρχικά στην συνέντευξη Τύπου, ο κ. Κούγιας έκανε μια μικρή αναδρομή στην πορεία του Μουράτ Σεροπιάν στον πάγκο της Παναχαϊκής αλλά και το χρονικό της παραίτησής του.

Επίσης, όπως δήλωσε ο βασικός λόγος για την επιστροφή του Φυντάνη ήταν η παρότρυνση των τριών αρχηγών της ομάδας, που σε ερώτηση ποιος είναι ο τεχνικός που επιθυμούν, οι περισσότεροι, δήλωσαν την έλευση του πρώην τεχνικού του Βύζαντα Μεγάρων.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας, ζήτησε συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που είχαν θιγεί στο παρελθόν από τα πεπραγμένα του Φυντάνη αλλά και του ιδίου.

Μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη και στους οργανωμένους οπαδούς της Παναχαϊκής και τους ζήτησε να επιστρέψουν στο γήπεδο.

Τέλος, ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έκλεισε το θέμα των μετοχών λέγοντας, πως δεν υπάρχει άνθρωπος που θέλει να αγοράσει, επομένως θα παραμείνει ο ίδιος ιδιοκτήτης της ομάδας

TAGS ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ