ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επεισόδιο Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλου

Επεισόδιο Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλου
Χριστοδουλόπουλος INTIME SPORTS

Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ είχαν έντονο διάλογο στην προπόνηση της Παρασκευής, με αποτέλεσμα ο Γάλλος να πιάσει από τα μαλλιά τον Λάζαρο!

Ένα... περίεργο συμβάν έλαβε χώρα στην Παιανία στην προπόνηση της Παρασκευής μία ημέρα πριν την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είχαν έντονο διάλογο που έφτασε μέχρι και το... ξεμάλλιασμα!

Ο Γάλλος άσος των πράσινων είχε στην κατοχή του τη μπάλα, όμως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πήγε και του την πήρε και την έδωσε σε άλλον συμπαίκτη του, με αποτέλεσμα ο πρώτος να εκνευρισθεί.

Το αποτέλεσμα ήταν να πιάσει από τα μαλλιά τον Λάζαρο και κάπου εκεί να στραβώσει το κλίμα, λέγοντας του: "Αυτά δεν θα τα κάνεις σε μένα. Απαιτώ σεβασμό. Την επόμενη φορά θα σου κάνω τάκλιν όπως έκανε εσύ στον Ζέκα (νωρίτερα ο Λάζαρος έκανε σκληρό τάκλιν στον Πορτογάλο)".

Εσείς διαβάστε: Τα τρία κακά της μοίρας του, Να πέσουν οι τόνοι θέλει ο Φερέιρα, Παναθηναϊκή Συμμαχία: "Μέσα από δάκρυα και χαρές θα αναγεννηθούμε", Στήριξη, ηρεμία και δουλειά, Στο -7 ο Παναθηναϊκός για τρίτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ