PREMIER LEAGUE

Εντυπωσιακή η Τσέλσι!

Εντυπωσιακή η Τσέλσι!
Ντρογκμπά

Η Τσέλσι διέλυσε τη Μάντσεστερ Σίτι 6-0. Νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 4-1 την "Μπόρο" (vids)

Γκολ και θέαμα...

Στο "Στάμφορντ Μπριτζ", η Τσέλσι συνέτριψε τη Μάντσεστερ Σίτι με 6-0, σε ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε έκπληξη. Οι "σίτιζενς" πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία φέτος (βρίσκονται στην 3η θέση με 22 βαθμούς), όμως στην έδρα των "μπλε" έχασαν τα αυγά και τα καλάθια. Η ομάδα του Άβραμ Γκραντ ήταν εντυπωσιακή, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στο συγκρότημα του Σβεν Γκόραν Έρικσον και ανέβηκε πλέον στην 4η θέση της κατάταξης.

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά σημείωσε δύο γκολ (31', 56'), ενώ από ένα τέρμα πέτυχαν οι Μίκαελ Εσιέν (16'), Τζο Κόουλ (60'), Σάλομον Καλού (75') και Αντρέι Σεβτσένκο (90'). Όσο για τον Γιώργο Σαμαρά, η πρώτη φετινή παρουσία του στη βασική ενδεκάδα της Σίτι (στην Premiership) δεν έφερε γούρι. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίστηκε σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Tα έξι γκολ της Τσέλσι



Γκολ και θέαμα, όμως, το φίλαθλο κοινό της Αγγλίας παρακολούθησε και στο "Ολντ Τράφορντ". Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πιστοποίησε το γεγονός πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και επιβλήθηκε εύκολα της Μίντλεσμπρο με 4-1. Το καλό ποδοσφαιρικό απόγευμα φάνηκε από την αρχή για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, καθώς ο Λουΐς Νάνι έκανε το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό. Στο 6', η "Μπόρο" ισοφάρισε με τον Ζερεμί Αλιαντιέρ, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Ο Γουέιν Ρούνεϊ στο 33' "έγραψε" το 2-1, ενώ ο Κάρλος Τέβεζ με δύο προσωπικά γκολ (55', 85') διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Tα γκολ από το "Ολντ Τράφορντ"



Νίκες για Μπέρμινγχαμ-Ρέντινγκ, στο τέλος ισοφάρισε η Σάντερλαντ

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος, η Μπέρμινγχαμ εκμεταλλεύτηκε το "Σεντ Άντριους" και έφτασε σε αγχωτική νίκη επί της Γουΐγκαν με 3-2. Η ομάδα του Στιβ Μπρους βρέθηκε να χάνει δύο φορές, με 1-0 και 2-1, όμως, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει την πολύτιμη νίκη. Έλαμψε ο Ολιβιέ Καπό, που σημείωσε δύο γκολ (26' πεν., 81'), ενώ σκόραρε για τους "μπλε" και ο Λίαμ Ρίντζγουελ (67'). Για τους "λάτικς", δύο τέρματα πέτυχε ο Μάρκους Μπεντ (23', 59').

Σημαντική νίκη πέτυχε και η Ρέντινγκ, που επικράτησε της Νιουκάσλ με 2-1. Ο Ντέιβ Κίτσον έκανε το 1-0, οι "καρακάξες" ισοφάρισαν με αυτογκόλ του Μάικλ Ντάμπερι, όμως οι γηπεδούχοι πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη στο τέρμα του Σέιν Λονγκ στο 84'.

Στο "Στάδιο του Φωτός", η Σάντερλαντ αν και από το 67' αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Γκρεγκ Χάλφορντ, κατάφερε να αποσπάσει έναν πολύτιμο πόντο. Η Φούλαμ άνοιξε το σκορ στο 32' με τον Σάιμον Ντέιβιτς, όμως οι "μαύρες γάτες" ισοφάρισαν σε 1-1 στο 86', με τον... μόνιμο σκόρερ τους, τον Κένιν Τζόουνς.

Τέλος, στο "Φράτον Παρκ", Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Οι "πόμπεϊς" έχασαν πέναλτι στο 95' (!), καθώς ο Ρόμπερτ Γκριν "νίκησε" τον Μπενγιανί Μβαρουβαρί από την άσπρη βούλα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σάββατο (27/10):

Μπέρμινγχαμ-Γουΐγκαν 3-2 (26' πεν., 81' Καπό, 67' Ρίντζγουελ-23', 59' Μάρκους Μπεντ)

Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι 6-0 (16' Εσιέν, 31', 56' Ντρογκμπά, 60' Κόουλ, 75' Καλού, 90' Σεβτσένκο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μίντλεσμπρο 4-1 (3' Νάνι, 33' Ρούνεϊ, 55', 85' Τέβεζ-6' Αλιαντιέρ)

Ρέντινγκ-Νιουκάσλ 2-1 (53' Κίτσον, 84' Λονγκ-76' αυτ. Ντάμπερι)

Σάντερλαντ-Φούλαμ 1-1 (86' Τζόουνς-32' Ντέιβις)

Πόρτσμουθ-Γουέστ Χαμ 0-0

Κυριακή (28/10):

Mπόλτον-Άστον Βίλα

Ντέρμπι Κάουντι-Έβερτον

Τότεναμ-Μπλάκμπερν

Λίβερπουλ-Άρσεναλ

















































TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ