ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Έντρικ για το δίλημμα Μέσι - Ρονάλντο: "Είμαι περισσότερο οπαδός του Κριστιάνο"

Έντρικ για το δίλημμα Μέσι - Ρονάλντο: "Είμαι περισσότερο οπαδός του Κριστιάνο"
Ο Έντρικ πανηγυρίζει γκολ της Παλμέιρας @2023 AP IMAGES/ANDRE PENNER

Ο Έντρικ, το wonderkid της Βραζιλίας που θα αγωνίζεται από το 2024 με τη Ρεάλ, ενόψει του αγώνα με την Αργεντινή (22/11) μίλησε για το αιώνιο δίλημμα Μέσι - Ρονάλντο.

Ο Έντρικ βρίσκεται στην αποστολή της Βραζιλίας για την αναμέτρηση με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή (22/11) στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ν. Αμερικής.

Ο 17χρονος wonderkid της Παλμέιρας, ο οποίος από το 2024 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ και κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα, απάντησε στο δίπολό Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο.

"Είναι εκπληκτικό που ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες. Θέλω απλώς να απολαύσω τη στιγμή που θα παίξω εναντίον του, να είμαι στο ίδιο γήπεδο με αυτόν, να τον κοιτάζω από κοντά, τον είδα μόνο στα βιντεοπαιχνίδια.

Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά εγώ είμαι περισσότερο οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα όμως, που θα δω τον Μέσι από κοντά, θα είναι υπέροχο", είπε και πρόσθεσε:

"Ο Πελέ είναι ο Βασιλιάς. Δεν υπάρχει κανένας που θα τον πλησιάσει. Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο να συγκρίνεται. Ευχαριστώ τον Θεό που υπήρξε, η τεχνολογία μου επιτρέπει να τον δω σήμερα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΠΕΛΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ