ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ

Βραζιλία: Ο Έντρικ κλήθηκε στην εθνική σε ηλικία... Ρονάλντο

Βραζιλία: Ο Έντρικ κλήθηκε στην εθνική σε ηλικία... Ρονάλντο
Ο Έντρικ πανηγυρίζει γκολ της Παλμέιρας @2023 AP IMAGES/ANDRE PENNER

Ο Έντρικ εξαργυρώνει τους εξαιρετικούς τελευταίους μήνες με την Παλμέιρας και κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Βραζιλίας, σε ηλικία που τελευταίος κλήθηκε ο Ρονάλντο πριν από τρεις δεκαετίες.

Ο Φερνάντο Ντινίζ ανακοίνωσε την αποστολή της Βραζιλίας για τις αναμετρήσεις της Κολομβίας με την Αργεντινή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μία από τις επιλογές του είναι ο Έντρικ.

Το 17χρονο wonderkid της Παλμέιρας, ο οποίος από το 2024 θα αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ, κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ομάδα, ύστερα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις υπό τις οδηγίες του Αμπέλ Φερέιρα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορούσε να παραβλέψει αυτά που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα ο Έντρικ, ο οποίος έγινε ο πιο μικρός Βραζιλιάνος που καλείται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του από το 1994 και τον Ρονάλντο!

Η αποστολή της Βραζιλίας

  • Τερματοφύλακες: Άλισον (Λίβερπουλ), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Πέρι (Μποταφόγκο)
  • Αμυντικοί: Έμερσον (Τότεναμ), Κάρλος Αουγκούστο (Ίντερ), Ρενάν Λόντι (Μαρσέιγ), Μπρέμερ (Γιουβέντους), Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες (Άρσεναλ), Μαρκίνιος (Παρί), Νίνο (Φλουμινένσε)
  • Μέσοι: Αντρέ (Φλουμινένσε), Μπρούνο Γκιμαράες (Νιούκαστλ), Ντόουγκλας Λουίζ (Άστον Βίλα), Ζοέλιντον (Νιούκαστλ), Ροντρίγκο (Ρεάλ), Ραφαέλ Βέιγκα (Παλμέιρας)
  • Επιθετικοί: Έντρικ (Παλμέιρας), Γκαμπριέλ Ζεζούς (Άρσεναλ), Γκαμπριέλ Μαρτινέλι (Άρσεναλ), Παουλίνιο (Ατλέτικο Μινέιρο), Πέπε (Πόρτο), Ζοάο Πέντρο (Μπράιτον), Ραφίνια (Μπαρτσελόνα), Βινίσιους (Ρεάλ)
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ